Primele loturi de teren din Parcul Industrial Bistriţa Sud au fost concesionate

Societatea administrator a parcului industrial Bistrița Sud anunţă că miercuri au fost concesionate primele loturi de teren în incinta parcului industrial, în urma licitației publice desfășurată în perioada 11 decembrie 2015 – 8 ianuarie 2016.  Potrivit comunicatului remis redacţiei, suprafața totală de teren concesionată este de 18.783 mp, valoarea totală a investițiilor ce urmează a fi realizate fiind de 6.060.000 EUR.  În urma acestor investiţii, vor fi create 198 noi locuri de muncă.  

 Domeniile de activitate în care activează primii rezidenți ai parcului industrial sunt fabricarea de structuri metalice, fabricarea componentelor de comunicații, procesare lapte și produse lactate, fabricarea elementelor de tâmplărie pentru construcții autonome energetic şi injecții mase plastice.

 După aprobarea investițiilor de către proprietarul parcului industrial, în conformitate cu Regulamentul de organizare și funcționare a parcului industrial, parcelele de teren vor fi dezmembrate, iar rezidenții vor urma demersurile legale pentru obținerea autorizațiilor de construcție și realizarea propriu-zisă a halelor de producție.

În luna februarie 2016, societatea administrator va organiza o nouă licitație deschisă pentru concesionarea altor loturi de teren în incinta parcului industrial Bistrița Sud. De asemenea, continuă negocierile începute cu companii multinaționale pentru realizarea de investiții mari și obținerea de sprijin financiar nerambursabil sub forma ajutoarelor de stat și fonduri europene. Menționăm că în incinta parcului industrial va funcționa și un incubator de afaceri dotat cu o hală de microproducție. Cei interesați pot obține informații suplimentare la sediul societății administrator din Bistrița, strada Nicolae Titulescu nr. 6, sau vizitând website-ul www.bizpark.ro”, precizează administratorul Business Park Bistriţa Sud SRL, Iulius Dumitru. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5