Primul Crăciun de vis la Sângeorz Băi. Cristian Pomohaci şi grupuri de colindători din judeţ, invitaţii primarului Traian Ogâgău

Toată luna decembrie, până în ziua de Bobotează, oraşul-staţiune Sângeorz Băi se află în sărbătoare. Pentru prima dată, sub genericul „Împreună de Crăciun”, în parcul staţiunii, sunt aşteptaţi colindători de seamă în fiecare zi de la ora 17.00. Cristian Pomohaci, Cristina Bugnar, Alina Ceuca, Oana Matei, Mirela Petruş, Anuţa Motofelea, Paul Ban, Lenuţa Filipoi, Petre Petruse, Marcel Avram, Radu Arcălean, Mina Buga, alături de colindători de pe raza întregului judeţ, dar nu numai, vor aduce în faţa sângeorzenilor frumuseţea colindului străbun. Oraşul este împodobit ca de poveste, iar sângeorzenii şi turiştii se pot bucura şi se Târgul de Crăciun, putându-şi achiziţiona produse tradiţionale sau să stea la un vin cald alături de cei dragi, savurând frumuseţea atmosferei sărbătorilor Crăciunului. „Oamenii se bucură de acest Târg de Crăciun organizat în premieră în oraşul nostru. Nu pot decât să mă declar şi eu mulţumit de proiectul nostru şi să le urez tuturor sângeorzenilor mulţi ani cu sănătate şi bucurii, iar Crăciunul să-l petreacă alături de colindătorii noştri, iar masa de acasă să le fie bogată”, ne-a declarat primarul Traian Ogâgău.
Pentru cei care nu au ce pune pe masă, administraţia sângeorzană pregăteşte, împreună cu oamenii de bine, cadouri ce vor fi donate de Crăciun pentru a aduce un strop de fericire în casele acestora. „Din suflet, cu drag și prețuire! Ei nu au nicio vină că sunt singuri, fără ajutor sau în lipsuri! Fie că sunt bătrâni rămași ai nimănui, copii orfani sau din familii care abia au ce pune pe masă, toți sunt semenii noștri, sunt sîngeorzenii noștri, pentru care Sărbătorile de Iarnă nu înseamnă nimic deosebit! Sunt doar Sărbători care vin...și trec! Depinde însă de noi toți cum trec… Am convingerea că DĂRUIND Împreună vom putea schimba această poveste tristă, într-una frumoasă, în care oamenii fac bine, din mult sau din puțin! Fie că sunt jucării pentru copii, dulciuri, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse neperisabile, toate pot fi o bucurie pentru aceste suflete! Vă așteptăm să DĂRUIM Împreună, până joi 22.12.2016 între orele 08.00-16.00 , din suflet pentru suflet, să facem “cadouri” care se primesc la sediul Primăriei orașului Sîngeorz-Băi, la doamna Ivan” transmite primarul Ogâgău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5