Traian Ogâgău, după şase luni de mandat la Sângeorz Băi: Împreună putem reuşi orice ne propunem!

După mai bine de jumătate de an de la preluarea funcţiei, primarul Traian Ogâgău le-a scris sângeorzenilor câteva gânduri despre proiectele pe care a reuşit să le pună în practică, dar şi cele de viitor, toate având menirea de a moderniza oraşul Sângeorz Băi şi de a readuce staţiunii balneoclimaterice faima de odinioară.

         „Acum, în pragul Sărbătorilor de Iarnă vreau să vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-o acordaţi, împreună putem reuşi orice ne propunem! Pornind de la acest crez, am început, alături de echipa formată treptat în administraţia noastră locală, să clădim şi să răzbim, indiferent de greutăţi”, scrie edilul sângeorzean, în mesajul său.

         Traian Ogâgău punctează faptul că a fost instaurată ordinea, curăţenia şi disciplina în oraş, asta pentru a demonstra că sângeorzenii sunt şi ştiu să fie buni gospodari. „Am reamenajat interiorul primăriei şi am aşezat fiecare birou la locul său, astfel încât voi, cetăţenii, să fiţi ajutaţi şi îndrumaţi. Am demarat proiectul de asfaltare pe etape a străzilor din oraşul nostru şi acordăm cea mai mare atenţie continuării lucrărilor de apă şi canalizare, ţinând permanent legătura cu Consiliul Judeţean”, se arată în scrisoarea primarului din oraşul staţiune.

         Primarul Ogâgău menţionează că şansa oraşului pe care-l conduce o reprezintă atragerea de fonduri europene, astfel că au fost demarate o serie de proiecte în domenii extrem de importante, precum sănătatea, educaţia şi turismul.

         „Şcoala de la Cormaia este în atenţia noastră, după ce împreună cu echipa de proiecte am depus la Ministerul Dezvoltării Regionale o solicitare spre finanţare. De asemenea, pe locul actualului teren de sport am demarat realizarea unui proiect astfel încât să avem aici, în viitor, un Complex Sportiv cu teren de fotbal şi tribună acoperită. Un bazin didactic va fi amplasat pe locul fostei pieţe din staţiune.

         În domeniul turismului am depus pe Programul Operaţional Regional proiectul SOS Aqua Primus, am câştigat licenţa pe Izvorul 6 şi suntem pregătiţi să pornim treptat dezvoltarea staţiunii Sângeorz Băi”, precizează acesta.

         Nu în ultimul rând, Traian Ogâgău scoate în evidenţă că pentru prima dată în istoria oraşului a fost organizat Târgul „Împreună de Crăciun”.

         „Sunt, dragii mei, paşi importanţi pe care i-am făcut împreună cu voi, împreună cu echipa din Primărie şi Consiliul Local. Suntem la început de drum, ne aşteaptă noi provocări şi încercări, dar am convingerea că împreună vom birui, pentru că noi, sângeorzenii, suntem mai uniţi ca niciodată! Să vă dea bunul Dumnezeu multă sănătate! Sărbători luminate şi „La mulţi ani”!”, semnează primarul Traian Ogâgău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5