Traian Ogâgău a depus jurământul de credinţă pentru al doilea mandat de primar al oraşului Sângeorz Băi

              Centrul Cultural „Iustin Sohorca” a găzduit ceremonia de constituire a Consiliului Local Sângeorz Băi. Traian Ogâgău a depus jurământul de credinţă pentru al doilea mandat de primar al oraşului staţiune.

          Subprefectul Eugen Curteanu a punctat, din capul locului, că dezvoltarea oraşului a cunoscut un ritm foarte bun în ultimii patru ani, fapt care se vede cu ochiul liber. „Odată cu onoarea pe care v-au făcut-o cetăţenii din oraşul Sângeorz Băi de a vă alege şi de a vă înmâna un mandat vine şi responsabilitatea acestei funcţii. Ca for decizional, să asiguraţi pârghiile necesare pentru ca dezvoltarea oraşului să nu stagneze, iar Sângeorz Băi să redevină o staţiune în adevăratul sens al cuvântului. Importanţa pe care o are Consiliul Local nu poate fi tăgăduită. Această responsabilitate nu o duceţi singuri ci împreună cu primarul ales şi la care Instituţia Prefectului îşi va aduce sprijinul”, a declarat Eugen Curteanu.

          După intonarea Imnului naţional, a fost rostită rugăciunea „Tatăl nostru”. Rând pe rând, cei 17 aleşi locali sângeorzeni au depus jurământul.

          „Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună credinţă tot ceea ce stă în puterea şi priceperea mea pentru binele locuitorilor oraşului Sângeorz Băi. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a rostit Traian Ogâgău.

          În mesajul său, primarul Traian Ogâgău a precizat că cetăţenii oraşului au multe aşteptări în acest al doilea mandat. „E un mandat în care ne vor aştepta multe probleme, la care va trebui să găsim soluţii împreună cu Consiliul Local. Învăţăm din greşelile din trecut, nimeni nu este perfect. Fac un apel ca actualul Consiliu Local, în armonie cu preoţii noştri, cu toate forurile de conducere din oraşul nostru, să păstrăm un climat amiabil şi constructiv, în acelaşi timp şi pragmatic, pentru că nimeni nu stă după noi. Şi în primul mandat a fost o muncă intensă, împreună să găsim soluţii la toate problemele cu care ne confruntăm.

          Vreau să mulţumesc încă o dată cetăţenilor din oraşul Sângeorz Băi care m-au votat şi care nu m-au votat, să-i asigur de tot respectul meu. Voi face tot ceea ce stă în priceperea mea pentru bunăstarea acestui oraş. De astăzi ne apucăm de treabă”, a  transmis comunităţii primarul Traian Ogâgău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5