Primul strat de asfalt, pe str. Ghinzii din Bistriţa, la finele lunii august

„Activitățile șantierului de pe strada Valea Ghinzii sunt în grafic... “ Cel puțin așa a fost asigurat primarul Ioan Turc de reprezentanții societății MIS Grup. "Pe o distanță de 1,2 km, primul strat de asfalt va fi turnat spre finalul lunii august, iar întreaga lucrare va fi gata în luna octombrie. Acesta a fost angajamentul executantului, după ce i-am solicitat, la fața locului, să respecte termenele asumate, fără excepție. O veste bună pentru riveranii nemulțumiți de ritmul cu care a decurs modernizarea prin PNDL 2 a acestui tronson, proiectul necesitând revizuiri și actualizarea studiului de fezabilitate.
Direcția Tehnică din Primăria Bistrița va urmări cu atenție desfășurarea lucrărilor, totul pentru a reduce disconfortul oamenilor care locuiesc în zonă și care, începând cu drumul de acces, merită să simtă că trăiesc la oraș", a transmis rdilul municipiului Bistriţa, Ioan Turc.

Comentarii

02/08/21 10:11
Gica contra

Nu de putine ori, fac cate o excursie cu bicicleta prin " localitatile componente " ale municipiului Bistrita si cred ca cel mai frumos si mai bine " dotat " cartier, este Ghinda . Drum impecabil, apa curenta, curent electric, gaz, canalizare... ordine, curatenie peste tot, case frumoase nou construite, case vachi ( bastinase ) frumos intretinute ... etc. etc. Asa... DA !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5