Se toarnă primul strat de asfalt, între Monor şi Vătava! Investiţia va fi finalizată, la sfârşitul lunii august

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a început turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul de Drum Judeţean 154 B Monor-Gledin Vătava, pe o lungime de 5 kilometri.

„După experienţa pe care o avem constructorul pe tronsonul Monor - Gledin-Vătava unde se toarnă de astăzi asfalt, săptămâna viitoare va fi terminat de turnat primul strat, iar la finalul lunii august-începutul lunii septembrie va fi terminată investiţia – deşi era un contract cu termen mai lung, care a fost realizat într-o jumătate de an – anul viitor vom merge împreună la recepţia tronsonului Satu Nou-Cuşma”, a precizat preşedintele Emil Radu Moldovan.

Valoarea proiectului este de 10,5 milioane lei, sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean. Durata maximă de execuţie este de 20 luni, din care două luni sunt alocate pentru elaborarea proiectului, alte două luni pentru avize  şi obţinerea autorizaţiei de construcţii, execuţia începând în această primăvară.

 

 

Comentarii

08/08/20 09:05
Votant

Foarte frumos este un drum important ce face legătura județului cu Toplița Română și mai departe cu Moldova.
Aveți voturile noastre pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean BN. Așa da fapte nu numai dat din gură și din mâini ca alți.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5