Preşedintele Radu Moldovan: Din 15 septembrie, se va merge pe drum ca în palmă şi de la Monor spre limita cu judeţul Mureş!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, susţine că lucrările de asfaltare pe tronsonul de Drum Judeţean 154 B Monor-Gledin-Vătava, pe o lungime de 5 kilometri, vor finalizate la mijlocul lunii septembrie.

         „Lucrările de asfaltare sunt în plină desfășurare, iar din 15 septembrie, se va merge pe drum ca-n palmă și pe DJ 154B- Monor, până la limita cu județul Mureș. O investiție realizată din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care va cuprinde, de la execuția terasamentelor, scurgerea apelor, structură rutieră, amenajarea drumurilor laterale, ziduri de sprijin, până la poduri și podețe. Continuăm să ne ţinem de ţinem de cuvânt  și de muncă, ducând județul pe drum bun”, a transmis preşedintele Emil Radu Moldovan.

Valoarea proiectului este de 10,5 milioane lei, sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean. Durata maximă de execuţie este de 20 luni, din care două luni sunt alocate pentru elaborarea proiectului, alte două luni pentru avize  şi obţinerea autorizaţiei de construcţii, execuţia începând în această primăvară.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5