Priorităţi majore pentru Iosif Gabor, în ultimul mandat la Milaş

Iosif Gabor, primar la Milaş încă din 1990 (atunci când a fost numit) şi neînvins în confruntările electorale din 1992, şi-a început ultimul mandat, aşa cum spune domnia sa. În 2020 va avea vârsta pensionării, însă până atunci vrea să-şi ducă la îndeplinire o  serie de obiective majore pentru comunitatea pe care o conduce de 26 de ani.

         „Consiliul Local a fost constituit sâmbătă. Pentru al treilea mandat, voi face echipă cu viceprimarul Ioan Archiudean. Pentru perioada imediat următoare avem trei proiecte majore pe care dorem să le ducem la îndeplinire. În primul rând, este vorba de adocţiunea de apă pentru toate localităţile din comună, o mare problemă pentru comuna noastră. Proiectul este inclus în etapa II-a a Masterplanului de apă/apă uzată din judeţul Bistriţa-Năsăud.

         Avem un proiect depus pentru asfaltarea a 6,6 km de străzi. Am depus acest proiect la Ministerul Dezvoltării Regionale, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, pentru că, din cauza numărului mic al populaţiei, nu facem punctaj pentru fondurile europene”, ne-a declarat primarul Iosif Gabor.

         Nu în ultimul rând, la Milaş este în implementare şi un proiect al Companiei Naţionale de Investiţii pentru modernizarea Căminului Cultural din Orosfaia, care se va încheia în acest an.

         La aceste alegeri locale, Iosif Gabor a întrunit 76,86% din voturile electoratului. Iosif Gabor este profesor de biologie şi a fost în anii 80 director adjunct şi director coordonator la Şcoala din Milaş. În 27 decembrie 1989, oamenii din comună, într-o adunare generală, l-au pus primar. După 2 luni şi-a dat demisia, dar oamenii l-au adus înapoi. În 9 februarie 1992 a participat la primele alegeri şi de fiecare dată a ieşit primar din primul tur cu peste 76%, aşa cum s-a întâmplat şi în 5 iunie 2016.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5