PRM BN se dezice de Anca Cârcu

Filiala judeţeană a Partidului România Mare îi cere domnişoarei Anca Cârcu să nu îşi mai asocieze numele cu această formaţiune, deoarece nu este membru d epartid, ira candidatura sa la alegerile parlamentare din Colegiul 3 a fost doar una conjuncturală.

          “Având în vedere medierea dşoarei Anca Viorica Cîrcu și asocierea excesivă a numelui ei de PRM, vom face următoarea lămurire.Din cauza aparițiilor dubioase ale preşedintelui Corneliu Vadim Tudor, care au adus atingere gravă imaginii partidului, mai ales în campaniile electorale, filiala judeţeană nu a putut acoperi colegiile în 2012 la alegerile pentru Parlamentul României. În ultimule zile, toţi cei şase candidaţi s-au retras şi nu şi-au înregistrat dosarele la BEJ. La acel moment a apărut oferta pentru Colegiul 3, la Camera Deputaţilor, a domnişoarei. A fost acceptată. Şi-a întocmit documentaţia necesară, semnând chiar şi o adeziune de partid, urmând a fi validată în prima şedinţă de Birou Executiv. Acest lucru nu s-a întâmplat. Domnișoara nu este membru PRM”, se arată în comunicatul de presă al PRM Bistriţa-Năsăud.

          În documentul remis presei se precizează că “apariţiile în media din anul 2013 nu au nicio legătură cu membrul PRM, Anca Cârcu”.

          “La tv a apărut cetăţeanul, nu membrul de partid. Circul intens mediatizat al scandalului cu Vadim urmărea desfiinţarea partidului. Acum când Plenara Consiliului Naţional a hotărât destituirea conducerii PRM şi alegerea echipei ce va organiza Congresul Extraordinar, forţele politice interesate nu acceptă situaţia. Ele nu doresc un PRM reformat, care poate deveni o alternativă pentru poporul debusolat şi minţit. Mai bine pentru ei un Vadim folosit la emisiuni şi un partid în derivă, decât unul reformat cu o conducere viabilă şi care să ofere ceva concret românilor, nu doar minciuni şi promisiuni. La această acţiune domnişoara în cauză nu are niciun merit. Însuşirea unor atribuţiuni în demolarea lui Vadim şi a vechii conduceri nu sunt reale. Războiul mediatic sau din instanţă îl poate duce cu Vadim, nu cu PRM”, spun peremiştii bistriţeni.

          În finalul comunicatului, staff-ul PRM BN îi transmit  un mesaj Ancăi Cârcu. “Filiala judeţeană vă mulţumește pentru candidatura din campanie şi vă roagă să încetaţi orice altă asociere a numelui dv. cu Filiala Judeţeană a PRM Bistriţa-Năsăud”, încheie peremiştii.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5