Ancuţa Cârcu va înfiinţa un partid al femeilor

Libertatea.ro

După ce a numit-o secretar executiv al Partidului România Mare, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a uitat de promisiunea pe care i-a făcut-o Ancuţei Cârcu, potrivit căreia sexy politiciana ar fi urmat să devină omul său de bază. Iar asta a făcut-o pe tânăra băimăreancă să-şi părăsească şeful şi să pregătească înfiinţarea propriului său partid.

“Puciul” organizat în urmă cu o săptămână, prin care “Tribunul” a fost demis de la conducerea partidului pe care el însuşi l-a înfiinţat în 1991, a avut efecte negative şi asupra Ancuţei Cârcu, tânăra cu cel mai mare bust din politică. Cunoscută drept o apropiată a “Tribunului”, politiciana, în vârstă de 29 de ani, a fost renegată de conducerea filialei partidului din Bistriţa-Năsăud, a cărei membră a fost. Preşedintele Viorel Cotuţiu a emis un comunicat de presă prin care a anunţat că o dă afară din partid pe cea care a candidat pe listele PRM la alegerile parlamentare de anul trecut.
E «curtată» de mai multe formaţiuni
Supărată, Ancuţa Cârcu ne-a declarat că excluderea sa din partid este nestatutară. “Vadim este un impotent politic. Omul ăsta nu mai reprezintă pe nimeni nici în Parlamentul European, nici în România. Partidul său, pentru că aşa spune el, a ajuns să fie cotat sub 2%. Eu, în cele câteva luni în care am activat în PRM, am reuşit să-l fac din nou cunoscut, prin acţiunile mele sau prin bustul meu! Plec singură din PRM, cu regretul că aceşti oameni, deşi au făcut un puci, rămân slugoii lui Vadim. Tot ei îl vor repune pe «Tribun» în fruntea partidului. Corneliu Vadim Tudor este un expirat de pe scena politică, un fost lingău de-al lui Ceauşescu, care s-a îmbogăţit în ultimii 20 de ani pe spinarea poporului”, a declarat Ancuţa Cârcu. Fosta peremistă nu duce lipsă de oferte, ea fiind curtată atât de partide aflate la guvernare, cât şi de formaţiuni aflate momentan în opoziţie.
Visează la o «trupă» formată din femei
Anca spune că i s-a făcut lehamite de actuala clasă politică şi intenţionează să-şi facă propriul partid. “Va fi un partid al femeilor, întrucât reprezentantele sexului frumos nu sunt puse în valoare aşa cum ar trebui în România, nici în Guvern, nici în Parlament. Voi încerca să respect directivele Uniunii Europene, ca 40% dintre funcţiile publice să fie încredinţate femeilor”, a concluzionat Ancuţa Cârcu.

Mai mult: Sexy Ancuţa îşi face partid! - Libertatea.ro

Comentarii

22/06/13 15:27
Den Siao Pin

Mai bine ar infiinta un partid al barbatilor! L-ar conduce mai in cunostinta de cauza!...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5