Produse de îngrijire personală și ustensile de bucătărie, sustrase de doi tineri dintr-un hipermarket din Beclean

           Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au întocmit actele de sesizare pe numele a doi tineri de 21, respectiv 17 ani, care au sustras mai multe produse de pe rafturile unui supermarket. Aceștia au intenționat să iasă din incinta magazinului, trecând de casele de marcat, fără să achite produsele luate de pe rafturi, informează Georgeta Căşvan, purtător de cuvânt al IJJ BN.

        Ca urmare, jandarmii au întocmit pe numele acestora actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost înaintate Poliţiei orașului Beclean, pentru continuarea cercetărilor.

        De asemenea, la acest sfârșit de săptămână jandarmii au aplicat sancțiuni în valoare de 4.900 de lei pentru abateri de la legislația legală în vigoare, cum ar fi: adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, tulburarea ordinii publice, provocarea unor scandaluri,  atragerea de persoane de sex opus, pentru obținerea de foloase materiale, cerșetorie și consum de băuturi alcoolice în spațiul public neamenajat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5