Prof. dr. Maria Pop: Remineralizarea oaselor şi stimularea imunităţii

IMUNOBOR D3
Supliment alimentar cu rol adjuvant in remineralizarea oaselor şi stimularea imunităţii
Ingrediente- mg/capsulă: Fructoborat de calciu -102,40 mg,Vitamina C (extract de Măceş) -148,48 mg,Vitamina 03-9,12 mg.
Adjuvant în menţinerea sănătăţii sistemului osos. Contribuie la încetinirea procesului de scădere a masei osoase. Stimulează activitatea de sinteză osoasă şi fixarea calciului. Favorizează mărirea densităţii osoase. Ajută la reglarea hormonală a organismului femeilor care parcurg faza de menopauză. Participă la normalizarea nivelului colesterolului şi al trigliceridelor din sânge. Facilitează protejarea celulelor şi a ţesuturilor faţă de acţiunea radicalilor liberi. Contribuie la fortifierea sistemului imunitar.
Produsele sau suplimentele nutritive elaborate de către Laboratoarele Hypericum sunt obţinute din surse naturale atent verificate. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat din acestea, ceea ce asigură o mai bună biodisponibilitate şi o mai bună asimilaţie în organism a substanţelor active benefice. Extractul natural are forma unei mase de particule sfe­ rice,care au o curgere mai bună, forma sferică a particulelor reducând posibilitatea înglobării de aer printre ele, astfel încât dozarea în capsule este mult mai exactă şi mai uşoară.
Suplimentul alimentar de faţă este un produs atent formulat pentru a vitaminiza şi mineraliza organismul.
Ingredientele folosite au fost special selectate pentru a acţiona sinergie, completându-se şi potenţându-se reciproc. Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o acţiune mineralizantă, calmantă, osteoprotectoare şi tonică la nivelul sistemului nervos.
Fructoboratul de Calciu este un complex de calciu, fructoză şi bor ce se regăseşte în mod natural în fructe şi legume, fapt ce îl face una dintre cele mai bie-disponibile surse de calciu şi bor. Acesta poate contracara efectele dăunătoare ale deficienţei dietetice în vitamina 03 şi susţine metabolismul calciului, magneziului şi al fosforului. Acest compus bioactiv ajută şi la echilibrarea hormonală a femeilor aflate la menopauză având
proprietăţi estrogenice şi creşte randamentul energetic celular. Astfel, fructoboratul de calciu conferă produsului de faţă proprietăţi osteoconstructoare, osteoregeneratoare, estrogenice şi cardioprotectoare.
Vitamina C (acidul ascorbic) este un micro-nutrient esenţial vieţii. Aceasta este necesară pentru sinteza colagenului din piele, oase, dinţi,gingii sau cartilagii. De asemenea, ea stimulează absorbţia fierului şi, împreună cu vitaminele A şi E, are o acţiune puternic antioxidantă luptând împotriva radicalilor liberi şi a stresului oxidativ. Similar altor vitamine, aceasta este implicată în metabolismul energetic celular, conferind organismului un plus de energie în stările de surmenaj. Mai mult,acidul ascorbic protejează elasticitatea capilarelor sang­ vine şi ajută la menţinerea presiunii arteriale la valori normale, îmbunătăţind totodată şi circulaţia periferică. Un alt rol important al acestei vitamine este acela de fortifiere a sistemului imunitar şi de biosinteză a hormonilor de adaptare la stress.
Vitamina 03 este necesară pentru asimilarea corectă a calciului şi a magneziului din tractul gastro-intestinal.
Aceasta acţionează asupra întăririi sistemului osos şi menţine rezistenţa structurii sale. În plus, vitamina D3 nu permite rinichilor să elimine fosfatul în urină, acesta din urmă fiind un alt partener al calciului în formarea oaselor.
Prin sinergia fructoboratului de calciu,a vitaminei D3 şi a vitaminei C, produsul de faţă contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos prin limitarea pierderilor de masă osoasă şi stimularea sintezei osoase. Datorită compuşilor activi conţinuţi, produsul de faţă contribuie la metabolismul calciului, magneziului şi al fosforului, la mineralizarea şi vitaminizarea organismului şi la reechilibrarea hormonală a acestuia. Este un excelent antioxidant şi antiinflamator, îmbunătăţind starea celulelor şi a ţesuturilor osoase prin limitarea stresului oxi­ dativ. În plus, acesta influenţează în mod benefic utilizarea unor substanţe implicate în procesele metabolice precum: trigliceridele şi glucoza, aminoacizii şi proteinele, compuşii care conţin oxigen reactiv şi estrogenul.
Mod de folosire
Pentru adulţi doza recomandată este de capsule pe zi. Se administrează în cure dese face o pauză de şi cura se poate relua.

Dacă aveţi întrebări sau sugestii, vă rugăm să vă adresaţi la nr. tel: 0729.884.423 sau scrieţi-ne pe adresa de e-mail: [email protected]
    Pentru mai multe informaţii cu privire la produsele noastre şi pentru oferte, vă rugăm să accesaţi site-ul: www.hypericum-plant.ro
Bistriţa, incinta Kaufland 2, Calea Moldovei, nr. 40, Tel. 0263383121

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5