Proiectul “Întoarcerea poetului risipitor”

- poezie cu rimă -

Editura SINGUR anunţă crearea unei serii de 50 de volume de poezie română CU RIMĂ, purtând genericul: “Întoarcerea poetului risipitor”.

Proiectul a fost demarat cu condiţia expresă a eliminării oricărui tip de jurizare. Acesta nu ar fi fost posibil fără o finanţare de 2000 euro, acordată de o persoană al cărei nume va fi dat publicităţii odată cu încheierea acţiunii.

Condiţii de participare:

1. Volumele vor apărea în 300 exemplare, format A5, 64 pagini, cu o copertă color unică şi vor purta un număr de ordine acordat pe măsură ce ne parvin manuscrisele. Numărul paginilor rămâne fix, chiar dacă autorii au prefeţe sau postfeţe.

Autorii interesaţi vor trimite un manuscris ce va conţine 60 de poezii (indiferent dacă au mai fost publicate sau nu) culese pe calculator, cu diacritice, font Times New Roman, corp literă 12, spaţiere între rânduri de 1,5, format word.doc., pe mail: [email protected] sau poştal, pe suport electronic (CD sau DVD) pe adresa: Editura SINGUR, O.P. 8, C.P. 19, loc. Târgovişte, jud. Dâmboviţa. Se vor ataşa o fotografie scanată în format jpg şi un scurt CV literar de 10 rânduri (acestea vor fi tipărite pe coperta 4).

Data limită de primire a manuscriselor: 15 ianuarie 2012. În cazul în care cele 50 de manuscrise ajung mai repede, alte manuscrise nu vor fi luate în considerare!

2. Acest proiect, precum şi volumele apărute, vor fi mediatizate de Grupul Media SINGUR şi Agenţia literară SINGUR. Ele vor beneficia de o intensă campanie de mediatizare pe mai multe site-uri culturale din ţară şi din străinătate, în diverse publicaţii on line din ţară şi din străinătate şi în diverse publicaţii tipărite. De asemenea, vor fi prezentate publicului cu ocazia unor întruniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie etc. Autorii vor fi ţinuţi la curent în permanenţă cu stadiul mediatizării volumelor lor.

3. Săptămânal, Grupul Media SINGUR va face public numele autorilor ce se vor înscrie în acest proiect, titlurile volumelor şi data apariţiei acestora, pe site-ul www.revistasingur.ro şi personal, prin mail. Manuscrisele vor intra la tipar în ordinea sosirii lor.

4. Fiecare autor va primi 150 exemplare ale volumului, celelalte 150 fiind destinate expedierii către revistele literare din ţară şi străinătate, vor fi lansate cu ocazia mai multor evenimente culturale din mai multe oraşe şi vor fi semnalate în diverse puncte media partenere.

IMPORTANT! Toate bibliotecile municipale din România vor primi câte un exemplar al fiecărui volum editat!

5. Serviciile de prepress, corectura, taxele de expediţie poştală către autori, reviste literare şi biblioteci şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Editura SINGUR. Atenţie! Nu putem suporta cheltuielile de expediere ale celor 150 de exemplare pentru autorii din străinătate, dar suntem deschişi la orice propunere venită din partea acestora în sensul găsirii unor variante optime.

6. Editura SINGUR va încheia câte un contract de editare cu fiecare autor, certificându-i dreptul de copyright asupra ediţiei apărute în cadrul proiectului.

7. Autorii incluşi în proiectul “Întoarcerea poetului risipitor” vor fi invitaţi în TABĂRA REVISTEI SINGUR, ediţia a II-a, ce va avea loc în toamna anului 2012 la Târgovişte, jud. Dâmboviţa.

8. Aportul financiar al autorilor este de 1000 lei cu tot cu TVA, sumă destinată exclusiv operaţiunilor de tipărire a volumelor. În cazul în care autorii au sponsori, Editura SINGUR le poate pune la dispoziţie CONTRACTE DE SPONSORIZARE.

Datele firmei în contul căreia se virează ori se depun 1000 lei:

SC YEUDENI SRL

Banca Transilvania, Târgovişte, România

Cont IBAN (lei): RO10 BTRL 0160 1202 T 47115xx

Cont euro: RO82 BTRL 0160 4202 T 47115xx

C.U.I.: RO26372890

Nr. de Ord. în Reg. Com.: J15/3/2010

Loc. Târgovişte

Jud. Dâmboviţa

Vă rugăm să păstraţi chitanţele de la bănci sau oficii poştale de unde faceţi această plată şi să vă indicaţi adresa poştală exactă, pentru a primi factură pentru banii depuşi. Anunţaţi efectuarea depunerii prin mail: [email protected]

sau telefon: 072-444.35.87.

Director Editura SINGUR,

Ştefan Doru Dăncuş

Director Grup Media SINGUR,

Grigore Timoceanu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5