Proprietarii de pădure din Galaţii Bistriţei, cu suprafeţe sub 30 hectare, aşteptaţi la OS Valea Şieului pentru a depune documentaţia de subvenţioneare a pazei!

Primaria Galaţii Bistriţei anunţă proprietarii de pădure, care au încheiat contract de administrare cu Ocolul Silvic Valea Șieului R.A, că sunt aşteptaţi la sediul ocolului pentru a-şi depune documentele în vederea subvenţionării pazei de către Statul român.

         „Întrucât suntem în perioada de depunere a documentaţiei privind subvenţionarea pazei pădurilor de către stat a persoanelor fizice şi juridice cu suprafeţe mai mici sau egale cu 30 hectare, HG 864/2016, vă rugăm să aduceţi la cunoştinţa proprietarilor de pădure care au contract de administrare cu Ocolul Silvic Valea Şieului R.A., că până la data de 31.03.2021 să se prezinte la sediul ocolului, din Bistriţa, Aleea Jupiter, nr. 2 în vederea întocmirii documentaţiei cu următoarele documente:

  • Adeverinţa de la Primăriei privind înscrierea în Registrul Agricol
  • Act de identitate
  • Documente care fac dovada proprietăţii”, se arată în anunţul transmis de OS Valea Şieului şi postat pe pagina de facebook a Primăriei Galaţii Bistriţei.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5