Proprietarul şarpelui, apărut în baia unei tinere, a fost amendat

"În urma verificărilor efectuate de către jandarmi, a fost identificat proprietarul şarpelui care marţi seara a apărut în baia tinerei de 18 ani. Acesta este Romeo L., are 48 de ani şi este din Bistriţa. Pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, art. 2, pct. 17 - “lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri”, bărbatul a fost sancţionat de jandarmi cu 100 de lei amendă", transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Georgeta Caşvan.

Marţi seara, o tânără de 18 ani din Bistriţa a găsit un şarpe exotic în cada din apartamentul său, ea sunând la 112 pentru a cere ajutor din partea autorităţilor.
Fata a vrut să facă baie, a dat drumul la apă în cadă, a intrat cu picioarele în apă, s-a întins după şampon, moment în care a văzut în apă şarpele exotic de aproape o jumătate de metru lungime. La ţipetele ei, un vecin a venit în locuinţa sa şi a aruncat un prosop peste şarpe, iar apoi a reuşit să prindă reptila şi să o bage într-un vas. Ulterior, reptila a fost preluată de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5