Un bistriţean de pe str. Nicolae Titulescu, amendat pentru că şi-a lăsat nesupravegheat câinele

Proprietarul unui câine a fost sancționat de jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița, după ce mai mulți trecători au semnalat prin intermediul 112, faptul că patrupedul se afla nesupravegheat pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Bistrița. Având în vedere faptul că animalul era destul de agitat și lătra sau alerga în încercarea de a-i mușca pe cei care treceau prin zonă, a fost solicitată intervenția jandarmilor la fața locului.

        Ajunși în zonă jandarmii l-au identificat pe cel căruia îi aparține câinele și l-au sancționat cu 500 de lei amendă pentru lăsarea în libertate a acestuia.

      "Proprietarii de animale trebuie să cunoască faptul că în conformitate cu  legea nr. 61 din 1991 repubicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice „lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot reprezenta un pericol pentru persoane sau bunuri”, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 100 la 500 lei amendă", informează IJJ BN. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5