Protejarea păsărilor migratoare, temă de dezbatere pentru elevii din Bistriţa şi Chiochiş

Pentru a marca Ziua Mondială a Păsărilor Migratoare, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, a derulat la începutul săptămânii, o serie de activităţi de informare, conştientizare şi prezentări tematice la şcoile din judeţ.
La această ediţie, APM BN a colaborat cu Şcoala Generală “Avram Iancu” din Bistriţa şi Şcoala Gimnazială ”Iuliu Prodan” din comuna Chiochiş-localitatea Manic.

“Cu această ocazie le-au fost prezentate elevilor materiale tematice privind păsările migratoare şi Aria de Protecţie Avifaunistică Munţii Rodnei. Au fost iniţiate discuţii interactive despre modalitatea în care putem acţiona împreună pentru protejarea păsărilor migratoare. A fost programată o vizită pentru observaţii ornitologice în zona Lacului Manic, din localitatea cu acelaşi nume. Din cauza vremii nefavorabile, vizita va fi reprogramată de comun acord cu conducerea şcolii din localitate”, precizează directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului BN, Sever Roman.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5