Protocol de colaborare între Liceul Tehnologic Ion Căian Românul și un liceu din Belgia. Primarul Știr și directorul Boca s-au întâlnit cu partenerii din Mechelen

Primarul Paul Știr anunță că au fost puse bazele unei colaborări între Liceul Tehnologic "Ion Căian Românul" din Căianu Mic și Liceul "Sint-Romboutscollege" din orașul Mechelen din Belgia.

„Împreună cu directorul liceului nostru, Ovidiu Boca, am purtat discuții constructive cu domnul Dries Happaerts, coordonator al proiectului din partea Liceului "Sint-Romboutscollege" și am stabilit programul de acțiuni care va fi pus în aplicare printr-un protocol de colaborare ce urmează a fi încheiat între Liceul Tehnologic „Ion Căian Românul” din Căianu Mic și Liceul „Sint-Romboutscollege” din orașul Mechelen, Belgia. În perioada următoare vom prezenta structura proiectului dintre cele două licee, dar și beneficiile de care se va bucura liceul nostru de pe urma acestui proiect”, a transmis primarul Ştir.

Edilul comunei a ţinut să le mulţumească reprezentanţilor Liceului "Sint-Romboutscollege" pentru primirea călduroasă, dar și lui Teo Cîtcovan, fiu al Văii Țibleșului, pentru intermedierea relației de colaborare cu partea belgiană.

Orașul Mechelen are peste 33 000 locuitori și este amplasat la 25 km de Bruxelles, capitala Belgiei. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5