PSD BN: Radu Moldovan – preşedinte, Nicoale Moldovan –prim-vicepreşedinte şi Romeo Florian - secretar executiv

O nouă echipă se conturează la şefia filialei judeţene a Partidului Social Democrat. Deşi algerile vor avea loc doar în 5 aprilie, déjà candidaturile pentru posturile cheie sunt cunoscute, iar mari schimbări nu se pot întâmpla.
Preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan, va fi reconfirmat ca lider al social-democraţilor bistriţeni, în timp ce Nicolae Moldovan va renunţa la funcţia de secretar executive pentru cea de prim-vicepreşedinte. Romeo Florian, primarul Lechinţei, va candida pentru funcţia de secretar executiv, în timp ce deputatul Daniel Suciu, care îşi anunţase intenţia de a concura pentru acest post, rămâne la opţiunea “vicepreşedinte” şi lider în Colegiul 2.
“Consider că acest partid din care fac parte de circa şase ani mi-a dat foarte mult şi m-a încurajat să fac carieră politică, dar cred că mult mai potrivit pentru această funcţie este primarul din Lechinţa. (…) Cred că împreună cu Nicolae Moldovan, care candidează pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, Romeo Florian – secretar, vom face o echipă foarte bună, pentru că orizontul 2014 – alegeri europarlamentare şi prezidenţiale şi 2016 – alegeri generale este aproape şi avem de muncit în acest partid”, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD BN, Daniel Suciu, în cadrul unei conferinţe de presă.
De cealaltă parte, Romeo Florian a menţionat că are experienţă administrativă şi poate relaţiona cu primarii, mai ales că “fiecare primar este un lider şi fiecare are părerea lui”. “Vrem să avem o mai bună legătură între partid şi organizaţiile locale”, a adăugar edilul din Lechinţa, asta şi pentru că preşedintele Radu Moldovan are timpul limitat pentru politică din cauza problemelor administrative

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5