PSD: Și-n ultima zi de guvernare am redus rata șomajului! Acum are și domnu’ Orban loc de muncă!

 Ar putea să fie un film de comedie, dar învestirea Guvernului Orban/ a lu’ Iohannis înseamnă aducerea la putere a unui guvern al sărăciei naționale, în totală contradicție cu ce vor milioanele de români.

O să vedeți că nu va trece mult timp și fiecare român se va putea convinge pe propria piele că avertismentele PSD se vor adeveri: PNL va arunca țara în haos.

Guvernul Orban, prin diverse voci, a anunțat închideri de spitale, concedieri în sectorul public, tăieri de pensii și salarii, măsuri pe care românii le-au respins întotdeauna.

Parlamentarii care, din motive meschine, fără nicio legătură cu interesul cetățenilor, au votat guvernul Orban poartă, de acum, o grea responsabilitate. Vor trebui să răspundă în fața românilor de ce au dat votul unui guvern care se pregătesc să îi arunce în sărăcie.

De acum, #PSD este asumat și hotărât în opoziție, luptând împotriva forțelor care sprijină guvernul sărăciei naționale condus de binomul Iohannis-Orban.

 Începând de acum PSD va depune toată energia sa pentru a scurta cât mai mult prezența guvernului-ghilotină la Palatul Victoria.

 Ca de fiecare dată, principalul aliat al PSD este poporul român.
Suntem determinați să le arătăm românilor că așa cum le-am promovat interesele când eram la guvernare, așa îi vom apăra acum când suntem în Opoziție și când bunăstarea lor este amenințată de un guvern incompetent și periculos.

Continuăm să #LuptămPentruFiecareRomân!

 

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

Comentarii

05/11/19 10:35
just

Aveţi totul ! Ce au reuşit adolf şi horty cu panzerele şi honvezii în 1940 Herr Adolfinus Merkelii şi Lodo-viciu au reuşit cu FACEBUKUL şi-cu propaganda ! Guvern, Preşudenţie, Servicii, UE, TOTUL TOTUL ! ---- Am o singură cerinţă : Cât veţi stăpâni ,,ROMANIA" vă recomand ca în fiecare VINERI la ora 20 să ieşiţi pe POSTURILE TV DE ŞTIRI şi să spuneţi tare şi răspicat ---În această săptămână am construit ---ATÂŢIA METRII(CENTIMETRII ) de AUTOSTRADĂ pe traseele : SIBIU-PITEŞTI, BRAŞOV-COMARNIC, TG-MUREŞ--IAŞI ( Că..cu asta aţi p --poporul!)
aU coborât de pe COLUMNĂ.... Klaus, Lajos, Edy,Hunor, Vosganian, ...

05/11/19 18:02
THEO

Numai români de căcat.

06/11/19 10:21
Eugen

Otravă, venin și intoxicari nemăsurate din partea opoziției PSD. Maturitatea politică și bunul simț nu le-au avut și nu le-au demonstrat niciodată. Au demonstrat foarte bine apucăturile comunist-staliniste.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5