Puţin peste 200 locuri vacante în Bistriţa-Năsăud

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, angajatorii din sectorul privat şi cel bugetar oferă, în această perioadă, un număr de 201 posturi vacante atât pentru cei cu studii superioare, cât şi pentru cei cu diverse calificări sau, pur şi simplu, muncitori necalificaţi.
Cei care au absolvit cursurile învăţământului universitar au la dispoziţie joburi în domeniul economic şi tehnci. Nu mai puţin de 14 locuri sunt vacante pentru ingineri, firmele bistriţene câutând specialişti în construcţii civile, electrotehnică, ingineria materialelor, instalaţii, producţie, mecanică. În sectorul bugetar, singurul post pentru studii superioare este cel cel de administrator la Şcoala Generală nr. 2 din Bistriţa. Pentru cei cu studii economice, există joburi pentru contabili, economişti, director de marketing, agent servicii clienţi.
Cele mai multe posturi pentru cei cu studii medii, adică un număr de 22, sunt pentru agenţi de pază, de intervenţie şi de securitate. Seznul “teraselor” şi a nunţilor face ca şi posturile pentrtu cei din alimentaţia publică să crească. Astfel, sunt disponibile 18 posturi pentru ospătari, 15 locuri vacante pentru bucătari şi lucrători în bucătărie, şapte pentru barmani.
Angajatorii mai caută 15 confecţioneri tricotaje, opt operatori injecţie, câte şapte persoane calificate ca fierar betonist şi lăcătuş mecanic, cinci dulgheri, patru gravori pentru sticlă, spălători auto, agenţi de vânzări etc. De asemenea, pot să-şi găsească un loc de muncă şi 18 muncitori necalificaţi.
Persoanele aflate în căutarea unui job pot accesa oferta de locuri de muncă pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, la secţiunea “Locuri de muncă vacante în judeţ” sau direct la sediul instituţiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5