RAAL a inaugurat o nouă secţie de fabricaţie a structurilor metalice, la Prundu Bârgăului

RAAL  a inaugurat la fabrica din Prundu Bârgăului o nouă secţie de producţie destinată fabricării structurilor  metalice. La acest eveniment au participat parteneri importanti ai RAAL din 15 ţări, anunţă compania pe site-ul propriu.

„Invitaţii au avut ocazia să înţeleagă dimensiunile şi potenţialul companiei noastre, urmărind evoluţia RAAL de la începuturile activităţii sale până în prezent. De asemenea, li s-au prezentat principalele investiţii realizate în acest an şi strategia de dezvoltare pe următorii ani.

Specialiştii RAAL au oferit informaţii despre performanţele şi funcţionalitatea noilor echipamente, participanţii putând urmari întregul proces de fabricaţie al structurilor metalice in cadrul noii secţii de producţie”, se arată în informarea companiei bistriţene.

Discuţiile au relevat importanţa acestor investiţii atât din punctul de vedere  al  productivităţii, cât şi al dezvoltării unei noi game de produse superioare din punct de vedere al calităţii şi performanţei.

În plus s-a creat perspectiva intrării pe o noua piaţă - a structurilor din oţel destinate şi altor domenii în afara sistemelor de răcire.

RAAL® este un producător de sisteme de răcire şi schimbătoare de căldură din aliaje de aluminiu şi oţel inoxidabil, în construcţie brazată: radiatoare, răcitoare de ulei, răcitoare de aer, răcitoare de combustibil, condensatoare,  destinate aplicaţiilor în agricultură, construcţii, industrie şi auto.

RAAL®beneficiază de o experienţă de 30 de ani în domeniul proiectării şi fabricaţiei de sisteme de răcire complete. Miile de proiecte executate ilustrează o gamă variată de tipuri constructive, dimensionale şi funcţionale. Asemenea flexibilitate în a satisface cerinţele clienţilor săi presupune un angajament neîntrerupt din partea RAAL în direcţia cercetării si dezvoltării.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5