Raclete și recomandări oferite şoferilor de polițiștii de la Rutieră

Polițiștii de la Rutieră au desfășurat luni acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere favorizate de condițiile meteo din această perioadă. Acțiunile continuă și în cursul zilei de astăzi.

            “Astfel, cu ocazia acțiunilor defășurate, polițiștii Serviciului Rutier verifică dacă autoturismele sunt echipate corespunzător și oferă raclete și sfaturi preventive conducătorilor auto. Polițiștii le atrag astfel atenția șoferilor cu privire la importanța vizibilității în trafic, mai ales în condiții de iarnă. În acest sens, le-au recomandat conducătorilor auto să curețe parbrizul, oglinzile, geamurile laterale și luneta autoturismului înainte de a porni la drum”, informează IPJ BN, într-un comunicat de presă.

Totodată, polițiștii recomandă pietonilor să fie mult mai precauți, să circule doar pe trotuare sau cât mai aproape de marginea drumului. De asemenea, pentru siguranța lor este important să traverseze numai prin locurile special amenajate și numai după ce sunt siguri că intenția de a traversa a fost observată de conducătorii auto, iar aceștia au oprit.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]