Radu Moldovan: Eu girez pentru Cristian Niculae. Îmi doresc foarte mult ca pe 27 septembrie să primim încrederea cetăţenilor din Bistriţa

Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi candidatul Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud pentru un nou mandat, şi-a arătat susţinerea necondiţionată pentru candidatura lui Cristian Niculae la funcţia de primar al municipiului Bistriţa. Acesta a subliniat importanţa echipei pentru alegerile locale din 27 septembrie.

         „Împreună cu colegii din PSD şi cu cei din ALDE, Pro România şi UDMR, am reuşit să constituim Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud, „pro ceva”, pentru dezvoltare, pentru a încerca să aducem cât mai multe idei pentru a continua dezvoltarea municipiului Bistriţa şi a judeţului Bistriţa-Năsăud. (...) Cred că este pentru prima dată în istoria postdecembristă a judeţului în care mai multe partide aleg să lase deoparte interesul politic direct – numărul de aleşi locali – pentru a constitui astfel de alianţe. După 12 ani, vom avea în premieră un scrutin la nivelul municipiului Bistriţa fără candidatura unui primar în exerciţiu. Îmi doresc foarte mult şi sper ca cetăţenii municipiului Bistriţa să ne sprijine pe mine şi pe Cristi Niculae pentru a putea face o echipă la nivelul conducerii municipiului şi judeţului. Îmi doresc ca parteneriatul cu Primăria Bistriţa să treacă la o altă etapă”, a declarat Radu Moldovan, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Radu Moldovan a menţionat că îl cunoaşte pe Cristi Niculae de foarte mult timp şi că nu e un secret că sunt şi prieteni. „Văzând omul Cristian Niculae, disponibilitatea lui la muncă, dragostea lui faţă de oameni – nu ai ce căuta într-o funcţie publică fără să-ţi iubeşti semenii – i-a mulţumit că a acceptat să intre în activitatea politică. Cred că a fost cel mai bun viceprimar pe care l-a avut Bistriţa, a fost cel mai implicat şi cel mai valoros. De patru ani este pe străzi, asumându-şi tot ceea ce se întâmplă în municipiul Bistriţa. Bistriţa are nevoie de astfel de oameni care-şi asumă. E genul de om cu care sunt convins că aş face o foarte bună echipă în interesul municipiului Bistriţa, al cetăţenilor municipiului şi ai judeţului”, a adăugat Radu Moldovan.

         Potrivit acestuia, e nevoie de construirea unei strategii comune în perspectiva unui nou exerciţiu financiar european 2021-2027, dar şi de finalizarea proiectelor de peste 100 milioane euro pe care Bistriţa le are în derulare. „Nu avem timp de practică, e nevoie de cineva care deja ştie, vrea şi poate să facă ceea ce trebuie făcut, într-un timp foarte scurt. Bistriţa nu-şi permite să piardă timpi importanţi şi cu toată preţuirea şi respectul pe care le am faţă de cetăţenii municipiului Bistriţa le adresez rugămintea să voteze pe 27 septembrie această echipă formată din Cristian Niculae – primar şi Radu Moldovan – preşedintele Consiliului Judeţean pentru că eu cred că e cea mai performantă echipă care participă la alegerile din 27 septembrie. În spate stau faptele şi vorbim de multitudinea de proiecte care s-au derulat în judeţ de când sunt preşedinte”, a declarat Radu Moldovan.

         Preşedintele Moldovan a prezentat şi o serie de proiecte în care a colaborat deja cu Cristian Niculae şi administraţia municipală. „Am pentru parteneriatul cu Cristian Niculae câteva argumente. Am o relaţie de colaborare cu primarul Ovidiu Creţu, dar facem parte din generaţii diferite, cu viziuni diferite. Am discutat şi mă bucur că toate discuţiile legate de colaborarea Consiliului Judeţean cu Primăria Bistriţa, de 2-3 ani s-au făcut prin viceprimarul Cristian Niculae”, a spus Radu Moldovan. Acesta a dat ca exemple de bună colaborare transferarea fostului internat a Liceului Forestier către Consiliul Judeţean şi transformarea lui în noul sediu al DGASPC B-N; transferarea unor terenuri pentru Complexul Sportiv Polivalent care prinde viaţă la Unirea; amenajarea parking-ului de pe str. Bistricioarei; Master Planul de apă şi canalizare, cu investiţii de 60 milioane euro în municipiul Bistriţa, dar şi strategia turistico-culturală, cu activităţi culturale comune şi integrate.

         „Aş putea vorbi despre Cristian Niculae foarte mult. Îmi asum acest lucru fără nici cea mai mică rezervă. Au existat discuţii de ce mergem cu Cristi Niculae la Primărie? E un om care s-a realizat împreună cu familia pe forţele proprii, a avut business-uri de succes. 25 de ani a demonstrat că ştie să construiască ceva de succes. Ştie cum se administrează ceva, e un caracter puternic, cu experienţa demonstrată şi cu disponibilitate la efort. Eu girez, fără nicio rezervă, pentru Cristian Niculae, bazându-mă pe aceste argumente. Îmi doresc foarte mult ca pe 27 septembrie să primim încrederea şi sprijinul cetăţenilor municipiului Bistriţa. Sunt şi voi fi alături de el şi de proiectele municipiului. Subliniez că e nevoie acută de îmbinarea strategiilor judeţului Bistriţa-Năsăud cu cele ale municipiului şi cred că a sosit momentul să se întâmple”, a mai spus Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5