Victor Ponta, la Bistriţa: Îi rog pe toţi „pontiştii” să voteze cu Radu Moldovan, Cristian Niculae, Nicu Moldovan! Îi susţin din tot sufletul!

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că a venit la Bistriţa „cu o treabă foarte clară”, de a susţine candidatura lui Radu Moldovan la Consiliul Judeţean şi a lui Cristian Niculae, la Primăria Bistriţa. Acesta şi-a arătat susţinerea şi pentru Nicolae Moldovan, alături de care a fost, pentru prima dată, în 2004, dar şi faţă de toată echipa din Bistriţa-Năsăud.

„Vreau să arăt foarte clar, cum am făcut din 2004 şi până azi, că susţin aceleaşi  idei. Vreau să îi urez succes lui Radu Moldovan pentru funcţia de preşedinte, cred că a fost un preşedinte foarte bun. Din momentul în care mi-a zis că va candida la această funcţie, l-am sprijinit din prima clipă. Îmi doresc pentru oraşul Bistriţa, care este un oraş care s-a dezvoltat şi care este un oraş special în Ardeal, să aibă în continuare un primar tânăr, în putere. Pe Cristi îl cunosc mai puţin, dar îmi este de ajuns ceea ce ştiu şi ceea ce mi-au spus şi ceilalţi colegi. Mă bucur că aici, la Bistriţa, am reuşit ceea ce nu am reuşit în multe locuri, să facem o alianţă a celor care, până la urmă, îşi doresc aceleaşi lucruri şi reprezintă un electorat asemănător. Mă bucur că şi colegii mei de aici de la Pro România sprijină această campanie”, a declarta Victor Ponta.

Liderul Pro România a menţionat că este nevoie de continuitate la Consiliul Judeţean, dar şi la Primăria Bistriţa, cu un primar „tânăr şiîn forţă”, rugându-i pe susţinătorii şi simpatizanţii săi săle acorde votul celor doi candidaţi ai Alianţei.

„Plagiindu-l pe domnul Băsescu, vreau să mai spun că îi rog pe toţi „pontiştii”  din Bistriţa să voteze cu Radu Moldovan pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, cu Cristi Niculae pentru funcţia de primar al Bistriţei şi cu echipa care s-a format aici la Bistriţa.

La Bistriţa, câd vin, văd lucruri bune făcute, şi dincolo de luptele şi supărările de la nivel central, cred că cel mai important este ceea ce se întâmplă pe plan local şi chiar cred că o continuitate în Consiliul Judeţean şi la Primărie, cu un primar tânăr şi în forţă, e un lucru bun pentru locuitori. Din toată inima îi susţin, nu e nevoie să înghit vreo broască – în cazul lui Radu, nici vorbă – în alte cazuri, va fi cazul şi o voi face. Aici, din tot sufletul îi susţin şi mă bucur că au găsit calea de comunicare cu colegii de la Pro România”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta a precizat că municipiul Bistriţa are potenţial de dezvoltare, iar de aici „i-a rămas în minte” sprijinul acordat în vederea obţinerii unui ajutor de stat pentru o companie cu 3000 de angajaţi, mai ales că acum cea mai mare problemă sunt locurile de muncă,pe lângă proiectele de infrastructură sau cele de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

În context, preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a menţionat că Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud are candidaţi comuni la alegerile locale „de sus până jos”, în toate unităţile administrativ- teritoriale. "Prezenţa lui aici e un atu important în candidatura mea şi a lui Cristian Niculae”, a concluzionat Radu Moldovan. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5