Radu Moldovan, la lansarea candidaţilor PSD: Este o echipă cu experienţă vastă, pentru care girez!

Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat şi-a lansat candidaţii pentru alegerile parlamentare într-un eveniment care a avut loc în curtea Complexului Muzeal. Alături de o parte din candidaţi au fost preşedintele Emil Radu Moldovan şi preşedintele executiv al PSD – primarul Nicolae Moldovan.

         „Mi-aş fi dorit mult ca acest eveniment să fie amânat, am sperat până în ultimul moment ca cei care conduc astăzi România să înţeleagă că viaţa oamenilor e mult mai preţioasă decât orice interes politic. Chiar dacă majoritatea covârşitoare a cetăţenilor este pentru amânarea alegerilor şi pentru canalizarea tuturor energiilor în găsirea de soluţii de întrerupere a acestei extinderi a virusului, constatăm că Guvernul şi preşedintele României nu vor să audă de prioritatea cetăţenilor”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

         Liderul PSD B-N a menţionat că suntem la aproape 10.000 cazuri pe zi, cu sute de morţi pe săptămână, cu spitale fără medicamente, cu secţii de ATI blocate. „Suntem forţaţi de către PNL să începem campania electorală. Am citit în presă că această carantinare a Bistriţei este iminentă, vom vedea cum se va face această campanie şi încă mai sper că în ceasul al 16-lea bunul Dumnezeu le va da minte celor care guvernează România să înţeleagă că miniştrii trebuie să se ocupe de coordonarea ministerelor şi nu de campanie electorală”, a mai spus preşedintele Radu Moldovan.

Acesta i-a prezentat pe candidaţii pe care PSD B-N îi propune pentru Camera Deputaţilor şi Senat, trei dintre aceştia fiind absenţi deoarece sunt infectaţi cu CoVid.

Camera Deputaților

 

1. Vasile Daniel Suciu

Licențiat în științe politice, absolvent al Institutului Diplomatic Român, deputat în Parlamentul României, viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu este unul dintre cei mai valoroși oameni ai echipei noastre.

Prin munca și profesionalismul său, în județul nostru au fost și sunt în implementare proiecte deosebit de importante.

2. Bogdan Ivan Gruia

Licențiat în administrație publică și absolvent al studiilor de Masterat în comunicare și relații publice, ambele la Universitatea Babes-Bolyai, Doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității București, Purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, consilier al Președintelui Consiliului Județean, Președinte al Tinerilor Social Democrați, fondator al platformelor civice tineret.net și ÎmparteBucurie.ro, Bogdan Ivan este un tânăr cu vastă experiență administrativă și un lider al tinerei generații.

3. Ciprian Ceclan-Oprea

Absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, fost Subprefect al județului, reprezentant al Guvernului în teritoriu, director de cercetare și dezvoltare al unei firme din Bistrița-Năsăud, cu importante cunoștințe în administrație publică și în managementul resurselor umane.

4. Todor Anamaria

Absolventă a Facultății de Litere, profesor de limba și literatura română, evaluator și expert în fonduri europene, specialist în științe economice.

5. Muti Marius Nicolae

Antreprenor și specialist în domeniul sportiv, câștigător a mai multor titluri de campion și medalii, practicând taekwondo. A pus bazele Clubului Ilyo, unde sute de copii învață arta sportului de contact.

6. Runcan Iulia-Maria

Licențiată în științe administrative, specialist în marketing la una dintre cele mai mari firme inovative din județul nostru.

7. Pop Paul Vasile

Absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, inginer topograf, inginer silvic, expert în achiziții publice.

 

Senat

1. Ioan Deneș

Asolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, consilier local al orașului Beclean, consilier județean, senator în Parlamentul României, Ministru al Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș are experiența necesară pentru a continua să reprezinte interesele cetățenilor județului nostru în Senatul României.

2. Rus Romulus Virgil

Doctor în educație fizică și sport, autor și coautor a numeroase studii de cercetare în domeniul sportului, cadru didactic universitar la Universitatea “Babeș Bolyai” Cluj-Napoca- extensia Bistrița, antreprenor al primei școli private de specializare profesională (Instructor de fitness & Personal trainer), consilier județean în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

3. Bolboacă Andra Elisabeta

Dublu licențiată în geografia turismului și în domeniul sanitar, asistent medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

4. Crișan Nicolae Grațian

Absolvent al Universității Tehnice și facultății de Chimie și Inginerie Chimică, în cadrul Universității “Babeș Bolyai”, cu o vastă experiență profesională.

Radu Moldovan a spus că această campanie electorală va fi structurată astfel încât să fie o interacţiune directă cât mai mică cu oamenii, mesajele urmând să fie transmise prin intermediul presei şi al reţelelor de socializare.

„Este o echipă cu experienţă vastă, vin din mai multe domenii de activitate pentru care girez, sunt oameni alături de care lucrez, oameni pregătiţi să facă lucruri bune pentru comunitate în Parlamentul României. Vom fi alături de cetăţenii judeţului. Suntem oamenii faptelor, iar nu ai vorbelor. Sunt dezamăgit că PNL, Guvernul, „preşedintele meu” nu au niciun gram de interes pentru a se ocupa de administrarea ţării şi de a găsi soluţii salvatoare pentru a întrerupe extinderea severă a acestui flagel”, a spus Radu Moldovan.

 

Comentarii

07/11/20 16:19
Leon

Motto:
"Eu vă spun foarte clar: democraţia nu poate fi pusă în paranteză. Democraţia trebuie garantată şi democraţia se garantează prin alegeri, prin alegeri libere şi naţiunile puternice ţin la alegeri democratice chiar şi în condiţii de criză".
(Klaus Iohannis)
Câtă perfidie la acesti PSD-isti să ceară amânarea alegerilor pe motiv de pandemie Covid-19, după ce tocmai ei au boicotat tot timpul măsurile de preventie a contaminării stabilite de guvern. Lumea nu uită declaratiile iresponsabile ale liderilor PSD bazate pe tot felul de teorii conspiraționiste vehiculate in spatiul public, potrivit cărora : „virusul nu există”, „au declarat pandemie ca să ne pună botniță la gură”, „suntem arestați la domiciliu”, „totul este un scenariu care să ducă la instalarea dictaturii” si alte aberatii de aceeasi natură. Atunci Răducu si gasca lui de aplaudaci cu care se prezintă in alegerile parlamentare au tăcut la declaratiile unor iresponsabili precum Ciolacu sau Romascanu, iar acum cer amânarea alegerilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5