Radu Moldovan (preşedinte interimar PSD BN): Cred că alegerea lui Liviu Dragnea este bună. PSD va câştiga alegerile locale în 2016

Preşedintele interimar al PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, consideră că şedinţa Comitetului Executiv al PSD şi alegerea unui preşedinte interimar reprezintă un moment important pentru partid.
Potrivit acestuia, Liviu Dragnea cunoaşte foarte bine organizaţiile, iar susţinerea acestora s-a văzut la vot.
„Cred că a fost un moment important pentru PSD. Nu trebuie să dramatizăm, ţinând cont că în martie, la Consiliul Naţional, a fost stabilit un congres pentru 16 noiembrie. Mai este un pic până în 16 noiembrie şi eu cred că alegerea lui Liviu Dragnea este una bună, pentru că este un om care cunoaşte foarte bine partidul, de la bază până la vârf şi invers, care a fost foarte mult în organizaţii şi cred că munca lui pe parcursul acestor ani în teritoriu s-a reflectat în votul de ieri de la Comitetul Executiv.
Cred că este un om foarte bine pregătit pentru a organiza un congres, când vom alege o nouă conducere, dar cel mai important lucru pentru mine şi pentru colegii mei este ca noua conducere interimară, împreună cu Coaliţia, să poată să ducă la final programul de guvernare cu care am câştigat, cu un scor zdrobitor, alegerile din 2012”, a precizat Radu Moldovan.
În opinia sa, Partidul Social Democart va trebui ca în etapa următoare să lucreze la proiectul politic pentru alegerile locale din 2016 şi apoi pentru alegerile parlamentare.
„Eu vă spun că am convingerea, în condiţiile în care se vor concentra în continuare pe guvernare şi pe problemele oamenilor, cu toate sondajele care şi le dau ei pe facebook şi alte mijloace de comunicare, cel care va câştiga alegerile locale în 2016 va fi PSD şi care va pleca şi cu o şansă foarte mare de a câştiga alegerile parlamentare”, a adăugat liderul social-democraţilor bistriţeni.
În ceea ce priveşte menţinerea guvernării, Radu Moldovan a menţionat că îşi doreşte ca angajamentele asumate să fie duse la bun sfârşit, inclusiv adoptarea Codului Fiscal, în cadrul unei sesiunei extraordinare a Parlamentului.

„Eu îmi doresc lucrul acesta, gândindu-mă la statul de drept democratic şi la ceea ce se poate întâmpla din punct de vedere democratic în Parlament, luându-mă după comunicatele oficiale a celor doi parteneri de la guvernare, adică ALDE şi UNPR, care au spus ieri că proiectul merge înainte, că vor susţine în continuare guvernarea. Având aceste date, eu sunt convins că vom guverna şi o vom face bine, până la finalul mandatului, care înseamnă 2016. Despre alte tipuri de lucruri care nu ţin de statul de drept şi nu trec informaţiile pe la mine nu ştiu ce să spun”, a comentat Radu Moldovan.
Preşedintele interimar al PSD BN a ţinut să spună că Victor Ponta este un om pe care îl apreciază, pe care l-a susţinut şi îl va susţine în continuare până la finalul carierei lor politice. „Voi rămâne alături de Ponta până la final”, a precizat acesta.
***
La şedinţa Comitetului Executiv, PSD Bistriţa-Năsăud a fost reprezentat de preşedintele executiv Nicolae Moldovan. „Spre deosebire de alţi colegi de-ai mei, din alte organizaţii, care am văzut că au întrunit structuri, au dat mandate, noi suntem o conducere colectivă, colegială, avem încredere unii în alţii. Am avut o discuţie cu Nicu înainte de a merge, el s-ar fi putut să aibă discuţii şi cu alţi colegi, şi i-am spus să se ducă, să vadă ce se discută în cadrul Comitetului Executiv şi să ia decizia care este cea mai bună pentru partid”, a punctat Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5