Radu Moldovan, vicepreşedinte al Consiliul de Dezvoltare Regională Nord-Vest

Membrii Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Nord-Vest, au validat,miercuri, prin hotărârea nr. 373, numirea în funcţia de preşedinte al Consiliului de Dezvoltare Regională a preşedintelui Horea Uiorean de la CJ Cluj şi în funcţia de vicepreşedinte al aceluiaşi for a preşedintelui Emil Radu Moldovan de la CJ Bistriţa-Năsăud.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, numirea acestora s-a făcut respectând principiul deţinerii acestor funcţii prin rotaţie, pe o durată de un an, şi al reprezentării unor judeţe diferite de către persoanele alese în aceste funcţii.

Potrivit art.7(7) din Legea dezvoltării regionale nr.315/2004, Consiliul pentru dezvoltare regională alege un preşedinte şi un vicepreşedinte, care nu pot fi reprezentanţi ai aceluiaşi judeţ; aceste funcţii sunt îndeplinite, prin rotaţie, pentru câte un mandat de un an, de către preşedinţii consiliilor judeţene.

De asemenea, CDR Nord-Vest a aprobat, raportul semestrial de activitate al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest pentru semestrul I, 2012. În document se arată că în primele şase luni ale anului 2012 au fost semnate contracte de finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional, pentru un număr de 69 de noi proiecte. Aceasta înseamnă că numărul total de proiecte contractate a crescut la 343 faţă de 279 proiecte în decembrie 2011.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5