Recital extraordinar de vioară şi pian cu Antal Zalai (vioară) şi Adam Heron (pian), la Palatul Culturii

Primăria Muncipiului Bistriţa şi Centrul Cultural Municipal George Coşbuc vă invită marţi 27 februarie, ora 19, la Palatul Culturii, la un recital extraordinar de vioară şi pian cu Antal Zalai (vioară) şi Adam Heron (pian).
"Un violonist ieșit din comun, caracterizat de o tehnică perfectă, un sunet strălucitor și amplu, o muzicalitate curată și matură și o personalitate nobilă" – declara legendarul violonist rus Igor Oistrach despre colegul maghiar cu cincizeci de ani mai tânăr - Antal Zalai (Ungaria), este considerat de fanii lui de pretutindeni ca fiind la vârful artei violonistice clasice, un artist extraordinar.
Aclamat de Sunday Times pentru verva si spiritul spectacolelor sale, Adam Heron (UK) a câştigat rapid reputaţia de a fi unul dintre cei mai inovatori pianişti ai generaţiei sale. Câştigător în 2020 al premiului Harriet Cohen Bach, Adam a devenit o figură proeminentă în 2018 dupa debutul televizat la BBC Young Musician în finala de pian. Prin arta sa unică, cuplată cu înnăscuta relaţionare şi comunicare cu publicul, a devenit un ambasador de frunte pentru muzica clasică în Marea Britanie şi în străinătate.
🎻🎶🕰️Program:
Joseph Bologne, Chevalier de Saint-Georges:
Sonate inedite pentru vioară și pian (selecție) 25'
Sarasate: Melodii lăutărești 8'
Ravel: Tzigane 10'
Samuel Coleridge-Taylor:
Gipsy Suite, Op. 20 (I. Gypsy Song; II. Gypsy Dance) 12'
Keith Jarrett: Elegie 13'
Gershwin / Frolov: Fantezia Porgy și Bess 14'
Mai multe informaţii despre artişti:
Biletele se pot cumpăra de la Casieria Palatului Culturii (30 lei şi 15 lei pentru elevi, studenţi, pensionari) şi de pe platforma iabilet.ro

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5