Reorganizarea PNL Bistriţa-Năsăud

Liberalii din judeţul nostru se pare că s-au cam săturat să dea cu capul de pragul de sus şi să se tot împiedice de cel de jos. După mazilirea lui Ioan Turc, conducerea a fost preluată de către deputatul PNL Ioan Ţintean, care a demisionat din funcţia de preşedinte al Curţii de Onoare şi Arbitraj.

Ieri, liberalii s-au reunit mai bine de două ore pentru a discuta despre soarta filialei judeţene. Şedinţa s-a desfăşurat în prezenţa secretarului general adjunct coordonator pe zona de nord a ţării, Mihai Bălăşescu. Nu numai că s-a stabilit componenţa Biroului Interimar, dar au fost luate şi unele măsuri de reorganizare în filialele locale care au obţinut un procent slab la alegerile europarlamentare.

„Am stabilit noua componenţă a Biroului Interimar. Din acesta fac parte: Anton Vlad, Dorin Popescu, Dan Băbuţan, Viorica Calo, Maxim Pop, Nelu Deneş, Valer Bindea, Florin Găurean, Dorel Coc. În plus, faţă de domniile lor am obţinut acordul conducerii centrale a partidului să funcţionăm cu un număr de supleanţi şi secretari generali. Aceştia sunt: Aurel Onigaş, Andrei Rusu, Dorin Dobra, Mihai Bumbu, Grigore Ileni, Gelu Muti, Samuel Coman, Victor Câmpeanu, Ioan Moniţa, Nicolae Găitan, Marin Rus, Costin Dan, Stelian Dolha şi Sorin Hognogi, cel mai bun primar liberal la nivel de judeţ”, a declarat Ioan Ţintean, preşedinte interimar PNL B-N.

Ţintean a motivat această componenţă lărgită a Biroului Interimar, pe principiul că fiecare membru va avea o destinaţie precisă, un om - o localitate.

„L-am numit pe Florin Găurean, secretarul coordonator al PNL B-N. De asemenea, am propus reorganizarea a 13 filiale locale, unde am şi propus preşedinţi interimari. Astfel, de filiala de la Prundu Bârgăului se va ocupa Anton Vlad, la Reteag-Victor Câmpeanu, Şieu Măgheruş - Darius Ilieşiu, Bistriţa Bârgăului- Dan Costin, Teaca- Dorin Dobra, Târlişua- Ioan DENEŞ, Lechinţa-Otilia Râpan, Matei- Liviu Râpan, Rodna-Maxim Pop”, a precizat Ţintean.

Un alt punct important pe ordinea de zi a fost stabilirea datei Conferinţei Judeţene de alegeri, liberalii căzând de acord că trebuie decisă cât mai urgent, preşedintele interimar afirmând că va urgenta organizarea conferinţei.

„Dacă reuşim până pe 15 septembrie să terminăm cu toate alegerile în organizaţii, pentru că nu va exista organizaţie în care nu se vor organiza alegeri, intenţionez să convoc Conferinţa Judeţeană, imediat (…) Sunt un om care ţine extrem de mult la ordine”, a conchis deputatul PNL Ioan Ţintean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5