Reparaţii pe drumul Beudiu-Sânnicoară. Preşedintele Moldovan: Nu mai îndeplineşte condiţiile de drum judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, se va întâlni cu primarul comunei Chiochiş – Vasile Silaşi şi primarul comunei Nuşeni – Ioan Mureşan, pentru a clarifica situaţia juridică a drumului judeţean 172 C care asigură legătura între Beudiu şi Sânnicoară.

         „Va trebui să avem o discuţie cu domnul primar Mureşan şi cu domnul primar Silaşi pentru că, în conformitate cu prevederile legale, nu mai este un drum judeţean. El este trecut ca drum judeţean, dar nu întruneşte condiţiile legii, trebuie să lege două centre de comună, să treacă prin două centre de comună. Trebuie să vedem ce facem. În acest moment este drum judeţean. Imediat ce aprobăm bugetul, vom trece la intervenţiile de rigoare, la reparaţii pe drumurile asfaltate şi la întreţinere pe drumurile de piatră, dar sunt lucruri pe care trebuie să le reglementăm pentru că legea drumurilor s-a schimbat în urmă cu câţiva ani şi sunt câteva tronsoane de drum care nu-şi mai justifică existenţa în reţeaua de drumuri judeţene”, a spus preşedintele Moldovan.

         Şeful administraţiei judeţene a recunoscut că mulţi oameni i-au scris despre starea proastă a drumului Beudiu – Viţa - Ţentea – Sânnicoară, temă ridicată în plenul Consiliului Judeţean de liberalul Vasile Marc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5