Robert Sighiartău: În 27 septembrie sunt sigur că Nelu Turc va fi primarul Bistriţei! E momentul schimbării în Bistriţa-Năsăud

Secretarul general al PNL, deputatul bistriţean Robert Sighiartău, le-a spus celor prezenţi la evenimentul electoral al formaţiunii că e momentul schimbării pentru Bistriţa şi Bistriţa-Năsăud. Acesta a precizat că anul trecut, la alegerile europarlamentare, dar şi la prezindenţiale, bistriţenii „au adus noroc PNL”, iar PNL şi Klaus Iohannis, care „iubeşte Bistriţa”, au câştigat cele tipuri de scrutin.  

„Acest moment este maiimportant pentru viitorul bistriţenilorşi al conjudeţenilor, pentru că ne alegem viitorul comunităţii noastre. (...) Mă laud cu Clujul, cu Alba Iulia, cu Oradea, cu Blaj. Din păcate,am o frustrare mare, că nu mă pot lăuda cu Bistriţa. Bistriţa, din cauza proastei guvernări a PSD, a reuşit să ne facă de ruşine la nivel naţional care s-a dovedot a fo catastrofală. Trebuie să spălăm această ruşine, iar bistriţenii să aibă o administraţie a PNL în Bistriţa şi cu ajutorul bistriţeniloro vom avea. După 12 ani de administraţie PSD,  bistriţenii au înţeles că este momentul schimbării, iar în 27 septembrie sunt sigur că Nelu Turc va fi primarul Bistriţei”, a declarat Robert Sighiartău.

Liderul liberal a punctat faptul că guvernarea PSD a fost susţinută de Radu Moldovan, iar Bistriţa-Năsăud „trebuie să aibă guvernare liberală”. „Trebuie să avem oameni care fac cinste acestui judeţşi care susţin oameni de calitate, care au demonstrat că se poate. Chiar dacă unii fac tot feluri de pariuri pesimiste, eu sunt sigur că bistriţenii şi conjudeţenii noştri au înţeles că PSD BN face parte din acelaşi grup cu Mitică Buzatu de la Vaslui, cu Oprişan de la Vrancea, cu Marcel Ciolacu şi cu mulţi alţi baroni pesedişti care au ţinut blocată această ţară. E momentul schimbării şiîn judeţul Bistriţa-Năsăud şi sunt sigur că bistriţenii au înţeles acest lucru. (...) La cârma judeţului Bistriţa-Năsăud trebuie să fie un liberal şi aici lângă mine este Stelian Dolha. Stelian Dolha este susţinut de preşedintele PNL,Ludovic Orban, de Guvernul PNL şi de echipa de europarlamentari condusă de Rareş Bogdan. Vrem ca judeţulsăintre pe această autostradă a dezvoltării, ca Bihor,Alba, Maramureş, Sălaj. Vă îndemn ca în 27 septembrie să mergeţila vot, săalegeţi schimbarea, vrem să punem judeţul Bistriţa-Năsăud în fruntea judeţelor”, a încheiat Robert Sighiartău.

 

Comentarii

26/09/20 11:40
Cititor de Bistrita

Nu fi atat de sigur " fratiucule " , ca inafara de voi smardoii de patroni , bogotanii si cei care au tot felul de afaceri si smecherii ( cu familiile lor ) , nu va alege nici dr.acu . Sa n-ai impresia ca toti membrii bisericii voastre or sa va aleaga ... si nu uita ca toate propunerile tale, foarte bune de altfel, au fost validate pentru ca asa au votat cei de stanga , nicidecum de cei din dreapta dumitale politica .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5