A.S. Săgeata Dumbrăvița – A.F.C. Gloria Bistrița 0-3 (0-1). “Frate contra frate”

Vasile Vidican

În cadrul etapei a X-a a Ligii a V-a de fotbal, pe stadionul din Reteag, s-a disputat meciul dintre echipele A.S. Săgeata Dumbrăvița și Academia de Fotbal Gloria Bistrița. A fost, trebuie să recunoaștem, un meci mai echilibrat în prima parte decât ne-am fi așteptat. O primă repriză în care dăruirea și tenacitatea pe faza de apărare a gazdelor a ținut în frâu inventivitatea și tehnica tinerelor speranțe ale fotbalului bistrițean. Așa s-a făcut că scorul la pauză a fost doar 0-1, reușita aparținându-i tocmai lui Darius Mureșan, căpitanul echipei (în urma unei lovituri de la 11 metri).
De menționat că ambii purtători de banderolă din teren la această partidă sunt fiii președintelui echipei de la Dumbrăvița, Alexandru Mureșan.
Revenind la meci, în partea secundă, atât experiența cât și condiția fizică a echipei vizitatoare și-au spus cuvântul, aceștia reușind să mai înscrie de două ori iar scorul final a fost 0-3.
La meci a asistat și sponsorul principal al echipei Săgeata Dumbrăvița, domnul Marinel Sacu, patronul firmei Ecomas din Bistrița.

Săgeata Dumbrăvița: Attila Szasz, Al.Oprea, Vasile Leach, Al. Vlașin, Ioan Moldovan, Valentin Căienar, Ivan, Paul Mureșan, Olimpiu Haiduc, Paul Scurtu, C-tin Coste. Rezerve: Ionuț Ciuruș, Dorel Alexa, Vasile Retegan, Alexandru Mureșan, Răzvan Orban, Sebastian Moldovan, Cotuț Cristian.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5