Sală Polivalentă cu 2500 locuri, în Complexul de la Unirea. Consiliul Judeţean cere teren Primăriei Bistriţa

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăd va dezbate, în şedinţa extraordinară de astăzi, proiectul de hotărâre privind înaintarea unei cereri către Consiliul local al municipiului Bistrița, de trecere a imobilului – teren, în suprafață de 30166 mp, din terenul aferent Complexului Sportiv Polivalent, din domeniul public al municipiului Bistrița în domeniul public al județului Bistrița-Năsăud. Imobilul va fi preluat în domeniul public al județului Bistrița-Năsăud în scopul dezvoltării obiectivului de investiții ”Construire Sală Polivalentă în municipiul Bistrița”.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud intenționează să susțină obiectivul de investiții ”Construire Sală Polivalentă în municipiul Bistrița”, ce va avea o capacitate de minim 2500 de locuri și va asigura standardele corespunzătoare desfășurării activităților sportive și competiționale la nivel profesionist, precum și activităților socio-culturale și de agrement pentru publicul larg.

Pentru asigurarea amplasamentului adecvat realizării unui astfel de obiectiv socio-cultural-sportiv, s-a solicitat Primarului  municipiului Bistrița întreprinderea demersurilor necesare pentru trecerea din domeniul public al municipiului Bistrița în domeniul public al județului Bistrița-Năsăud a unei suprafeţe din terenul înscris în Cartea funciară  nr. 83017 Bistrița, identificat prin  nr.cadastral 83017, plan de încadrare în zonă şi plan de situaţie, conform adresei nr.IX/25961 din 12.12.2018. Terenul în cauză este cuprins în zona ”Complexului Sportiv Polivalent”, ce face obiectul unui amplu program de investiții de interes local, destinat pentru agrement, cu dotări sportive și funcțiuni complexe și prevede inclusiv amenajarea unui obiectiv cu funcțiuni socio-cultural-sportive.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5