Sărbătoreşte româneşte! Întrebarea zilei, 21 martie

Întrebarea zilei
Care este firma producătoare de conductori şi cabluri electrice izolate cu PVC care susţine campanai Sărbătoreşte româneşte?

Răspunde corect la întrebarea care apare zilnic în cadrul publicităţii în campania „Sărbătoreşte româneşte”. Trimite răspunsul corect, însoţit de nume, prenume, seria şi nr. de buletin, localitate, la adresa [email protected] până la data limită 30 martie şi vei fi înscris automat la tombola care are loc în data de 2 aprilie într-o ediţie specială a jurnalului de la ora 18.10 min. La Realitatea TV Bistriţa. Fii alaturi de noi dacă vrei să te trimitem în vacanţă pe Valea Prahovei împreună cu cineva drag ţie, prin intermediul Paralela 45, sau să te premiem cu produse oferite cadou de Tudor SRL!
Regulamentul pentru campanie poate fi consultat pe pagina de Facebook sau pe site-urile „Timponline.ro”, „Răsunetul.ro”, „Radiotransilvania.ro”

„Sărbătoreşte româneşte!” este un proiect multimedia al cărui concept aparţine I.I. Moldovan Elena Crina şi manager general este Crina Moldovan şi este susţinut de Agro Ardeal, Comelf, Salix, Paralela 45, Tudor SRL, RCB Electro, Mis Grup.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5