Scandal politic în Consiliul Local: Marius Bălan scos cu forța din plenul ședinței pentru bugetul 2018. Ce spune Bălan?

Bugetul municipiului Bistrița s-a dovedit, din nou, obiect de scandal politic între putere și opoziție, reproșurile pe care liberalii le aduc Executivului primăriei fiind foarte multe, ele vorbind despre o cheltuire discreționară a banului public.

Prezent la ședință de consiliu municipal de astăzi, mai vechiul adversar politic al primarului Crețu, ecologistul Marius Bălan, a fost scos cu forța din sala de consiliu după ce i-a fost tăiat microfonul, Bălan depășind cele trei minute alocate pentru o singură intervenție pe tema bugetului.

Contactat telefonic, Marius Bălan ne-a confirmat faptul că se simte bine, confirmându-ne faptul că nu a fost bruscat de polițiștii chemați să îl evacueze din sală: ” După ce am fost aplaudat de sală, polițiștii au fost chemați să evacueze întreaga sală, poate nu au avut curaj să meargă până la capăt, dar de bruscat nu m-au bruscat. Eu tot timpul voi avea de spus ceva, mai ales în cazul administrației Crețu, cea mai slabă administrație a Bistriței. Nu înțeleg de ce nu au vrut să vorbesc, deoarece eu vroiam doar să le spun cum se face o înierbare a unui deal, că habar nu au bieții de ei, dar, vezi că nu a fost posibil. Nu e prima dată când Ovidiu Crețu, fire autocrată, face abuz în funcție!”, ne-a spus Bălan.

Nici Florin Chereji, președintele Bistriței Civice nu s-a lăsat mai prejos: ” Simulacru de democrație în Consiliul local Bistrița. La dezbaterea celui mai important proiect privind viața în comunitate, respectiv bugetul local pentru 2018, președintele de ședință, la cererea expresă a primarului, a limitat durata intervențiilor la 3 min. Regulamentul CL prevede posibilitatea limitării luărilor de cuvânt la 3 min. dar la HCL privind modul în care sunt împărțiți banii strânși de la cetățeni e prea de tot. DEMOCRAȚIA PUMNULUI ÎN GURĂ!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5