La scară redusă

Şcolarii şi Ziua Gospodarului năsăudean

Pentru a marca în şcoală Ziua Gospodarului năsăudean şi a le stimula elevilor înclinaţiile spre natură, roadele pământului, respectul pentru munca truditorului ce duce la Piaţa agroalimentară produsele muncii pe care pe care le procurăm spre a le pregăti, conserva sau pur şi simplu a le păstra în pivniţe pentru a le consuma în timpul iernii, cadrele didactice de la Şcoala Generală „Mihai Eminescu” au realizat o miniexpoziţiei tematică.

Realizatorii sunt elevii de la ciclul primar, coordonaţi de înv. instit. Elenuţa Timiş, de la clasa a II-a, ne spune profesorul Bogdan Spiridonică, director, avându-i colaboratori pe cei din clasa a IV-a B cu înv. instit. Ana Ilovan şi colegii lor dintr-a III-a C cu înv. instit. Victoria Costea, cărora le-a dat o mână de ajutor şi înv. itinerantă Lenuţa Sidor.

Pe holul de la etajul şcolii am putut admira expoziţia bogată şi estetic aranjată de micuţii care sunt obişnuiţi de învăţătoarele lor încă de la această fragedă vârstă să iubească munca, să o respecte pe a altora, să ajute la producerea roadelor pământului, să ajute la ecologizarea lui.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5