Scriitorul în cetate, proiectul Filialei Cluj a U. S. R. pentru 2013

La sediul Filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România, a avut loc o ședință lărgită a Comitetului Filialei, la care au fost invitați să participe, pe lângă membrii Comitetului, coordonatorii reprezentanțelor și departamentului, membrii în Consiliul USR și în Comitetul Director, șefii Asociațiilor de scriitori din Maramureșși Bistrița-Năsăud, redactorii șefi ai revistelor literare.
Au fost discutate chestiuni curente legate de viaţa Filialei, Proiectul Scriitorul în cetate pentru 2013, sursele de finanțare pentru viitor, noi modalități de promovare a activității etc. De asemenea, s-au făcut propuneri privind ediția de anul viitor a Festivalului Internațional Lucian Blaga. Au fost prezentate proiecte locale și departamentale (pentru a fi incluse în Proiectul Filialei), dar au fost făcute și sugestii și propuneri privind în general activitatea Filialei.
La întâlnirea de la Cluj-Napoca, din Bistrița au fost prezenți: Olimpiu Nușfelean, directorul revistei Mișcarea literară, Cornel Cotuțiu, coordonatorul reprezentanței Bistrița-Năsăud a Filialei, și Andrei Moldovan, președintele SSBN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5