Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Vom finaliza toate proiectele aflate în derulare și vom implementa noi investiții în Bistriţa-Năsăud

Secretarul general al PNL, Deputatul Robert Sighiartău, susţine că vor fi finalizate toate investiţiile începute în Bistriţa-Năsăud şi vor începe şi alte proiecte care să schimbe în bine viaţa bistriţenilor.

„S-a semnat contractul pentru modernizarea clădirii principale a Colegiului Național Liviu Rebreanu.Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a răspuns cu promptitudine tuturor clarificărilor pe care le-am cerut în privința investițiilor din județul Bistrița-Năsăud. Vom finaliza toate proiectele aflate în derulare și vom implementa noi investiții care să facă viața mai bună tuturor bistrițenilor.

Mă bucur că după mai bine de zece ani, de când a fost început acest proiect, vom începe lucrările la una dintre clădirile istorice de referință din municipiul Bistrița.

Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest proiect și sper ca investiția să se realizeze în termenii stabiliți, iar lucrările să fie de calitate”, transmite deputatul Robert Sighiartău pe pagina sa de facebook.

 

 

Comentarii

16/02/20 10:52
cititor

Frate Sigartau ,
io va propun sa concepeti un super mall , peste strada Calea Moldovei ( direct peste carosabilul strazii ) , asa incat toate masinile sa poata trece si face cumparaturile exact din masina , soseaua treacand prin mijlocul magazinului... soferii sa nu mai fie nevoie sa coboare de la volan... ca sa fie complet proiectul municipal, prin care, " desteptzii municipali " au facut toate intrarile si iesirile de la magazinele si mallurile din aceasta zona, DIRECT DIN Drumul National 17 ... SI au creat o BUSCULADA AUTO de nedescris intre Centru Unirea - Hanul Bistrita si DN 17C ( spre Nasaud ) .
Mai concepeti si mai trantiti si un astfel de magazin si atunci veti obrine MASRETZE LAUDE SI FELICITARI ... ca numai asta ne mai lipseste " fratiucule draga " !
LUMINA-V-AR DUMNEZEU MICROCIPURILE !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5