Din conferinţa de presă…

Senatorul Dorin Dobra: Nu am să mă blochez la organizaţia municipală

Jurnalist: Aveţi de gând să ve reîntoarceţi la şefia organizaţiei municipale?

Dorin Dobra: Pe perioada acestei campanii refuz şi cer tuturor colegilor să nu deschidem aceste discuţii. Nici nu am să mă blochez la organizaţia municipală. Sunt doar un om ce şi-a asumat cu onestitate un target pe care nu l-am atins.

Jurnalist: Vă gândiţi la preşedinţia organizaţiei judeţene, dacă aţi spus că nu vă blocaţi la organizaţia municipală?

Dorin Dobra: În acest moment vă spun sincer că nici măcar nu ştiu exact după alegeri care e dinamica actualului ACL şi viitorului mare PNL. Sunt toate lucrurile acestea prevăzute în statut la prevederi tranzitorii. În opinia mea, nu avem nevoie de alegeri în acest an la PNL.

Nu aş fi făcut gestul de a alege suspendarea

Jurnalist: Care este politica organizaţiei municipale în cadrul Consiliului Local?

Dorin Dobra: Am să vă spun foarte sincer că regret nespus, prima dată, gestul lui Gelu Muthi şi Marius Armean, şi ulterior, invitaţia de a definitiva acest gest în cererea noastră în Consiliul Local. Consider că nu era strategia potrivită şi îmi pare rău să constat, astăzi, că ei sunt la o distanţă mai mare decât puteau fi dacă aveam mai multă grijă. Nu aş fi făcut gestul de a alege suspendarea în calitate de preşedinte al organizaţiei PNL Bistriţa. Aş fi făcut tot ce e posibil în lume să găsesc calea de dialog.

Jurnalist: E un reproş adresat lui Sorin Hangan, preşedintele interimar PNL Bistriţa.

Dorin Dobra: Nu e un reproş absolut deloc, spun doar, astăzi, nemaifiind preşedinte, cu ascendentul de a fi fost, că eu aş fi procedat altfel.

Domnul Toniuc ar fi un viceprimar binevenit pentru acest oraş

Jurnalist: În Consiliul Local mai funcţionează alianţa sau ce o fi cu PER? Se pare că domnul Alexandru Toniuc, preşedinte PER BN, e cam indecis.

Dorin Dobra: Am să spun până la capătul puterilor, în orice conjunctură, domnul Toniuc ar fi un viceprimar binevenit pentru acest oraş. Faptul că, astăzi, domnia sa nu este viceprimar face parte din aceeaşi strategie pe care, mai înainte, spuneam că aş fi ales o alternativă. Domnul Toniuc ar trebui să beneficiez în orice moment de susţinerea oricărei alianţe pentru a deveni viceprimar. E un semnal pe care îl lansez peste timp.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5