Senatorul Ioan Deneș: Echipa PSD Beclean, un nou an cu noi proiecte!

Senatorul Ioan Deneș și primarul Nicolae Moldovan au participat la un eveniment de început de an al echipei social-democrate de la Beclean. "Echipa PSD Beclean, un nou an cu noi proiecte!", a scris senatorul Ioan Deneș.
La finele lunii spetembrie, PSD Beclean șia ales echipa de conducere.Președinte a fost ales Vasile Pop, în timp ce vicepreședinți sunt Melania-Susana Abodi, Emilian Bîrtaș, Claudia Timoce. Secretar executiv al PSD Beclean este Zoltan-Sandor Vereș. În Biroul Politic Local au fost cooptaţi, ca membri, Paul Costin, Flaviu Doboș, Flaviu Giurgică, Maria Munteanu, George Pop, Nastasia Pop, Vasile Săsărman, Iuliana Maria Nicoleta Tecar, Ioan Deneș, Nicolae Moldovan. La Organizaţia de Pensionari, lider este Emilian Bîrtaș, în timp ce la Organizaţia de Femei a PSD Beclean, preşedinte a fost aleasă Melania-Susana Abodi. Claudia Timoce este preşedintele TSD Beclean.
"Unitate - Hotărâre - Performanţă! Vă mulțumim pentru încrederea acordată! Cu prețuire pentru întreaga comunitate!", a transmis primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5