Senatorul Ioan Deneş: Se pregătește încă un duș rece românilor de către Guvernul PNL, USR-PLUS?

Pe lângă măsurile restrictive și de îngrădire, acum recurg și la buzunarul nostru (și așa sărăcit) pentru a ne obliga la plata unor noi impozite și taxe. O astfel de taxă este cea pe care PNL,USR-PLUS urmează să o implementeze in România.

Deși pe timpul guvernării PSD a fost eliminat timbrul de mediu și s-a restituit taxa auto, noua guvernare mai calcă încă o dată strâmb în fața românilor.

Concret, ce se pregătește?
Cu toate că recent premierul Cîțu a declarat: ,,Nu introducem taxe noi", se pare că această afirmație nu a ajuns la urechea ministrului mediului Tanczos Barna, care tot în acest timp, declară: "Se lucrează la o taxă auto. Sunt 2 variante prin care putem introduce taxa auto."

Ce să înțelegem noi?
Că nu se pot pune de acord, ori că nu există comunicare în Guvernul României?

No comment! 

 

sursa: facebook Ioan Denes

Comentarii

14/01/21 11:06
Bistritean

Asta am votat, cu sprijinu diasporetilor nostri scumpi, care voteaza ei ptr noi si in contul nostru, in timp ce noi am ramas aici acasa si contribuim la banul public cu munca, darile, taxele, amenzile noastre ... no asta avem ! Ce ati crezut ca partidele burghezo-mosieresti sunt ptr po.pu.lime ? Asa ca " mucless " !

14/01/21 16:22
Barbu

Între buzunarul dv. şi buzunarul nostru e o diferenţă ca de la cer la pământ. Ofurile noastre nu se potrivesc cu traiul pe care-l duceţi la Parlament. Voi cu banii, iar noi cu minciunile voastre populistice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5