Senatorul Ioan Deneş: Vom susţine amendamentele colegilor din Opoziţie, dar vom urmări dacă votează creşterile de pensii, salarii

Senatorul social-democrat Ioan Deneş a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că parlamentarii PSD Bistriţa-Năsăud vor susţine amendamentele propuse de colegii din Opoziţie, pentru că astfel sunt promovate interesele cetăţenilor din judeţul nostru. În schimb, se aşteaptă ca aceştia să susţină şi măsurile propuse de Guvern prin Legea bugetului de stat pe 2017.
„Aşa cum colegii noştri din Opoziţie au spus că vor depune amendamente care vor fi spre interesul cetăţenilor din judeţul Bistriţa-Năsăud – noi nu am primit din partea unui coleg acele amendamente, sper să ni le trimită într-un timp rezonabil să ne putem apleca asupra lor, în principiu noi susţinem toate amendamentele în interesul cetăţenilor, dar, la fel, pe principiul acelui parteneriat pe care l-au solicitat să-l facem cu cetăţenii acestui judeţ, consider că sunt tot în interesul cetăţenilor din judeţul Bistriţa-Năsăud mărirea de salariu minim de la 1250 la 1450 lei, creşterea pensiei minime de la 400 la 520 lei, creşterea salariilor în administraţia publică cu 20%, creşterea salariilor din învăţământ şi sănătate cu 15%, eliminarea celor 102 taxe nefiscale, care vor fi prinse în buget”, a spus senatorul Deneş.
Parlamentarul PSD a menţionat că va urmări foarte atent dacă toţi colegii parlamentari din Bistriţa-Năsăud vor fi de acord şi vor susţine aceste iniţiative care vor fi prinse în bugetul de stat pentru că sunt tot în interesul cetăţeanului din Bistriţa-Năsăud şi România.

Comentarii

27/01/17 14:27
Balan Marius- i...

Faceti bine si dati 2% la aparare ca va tipa americanii din NATO. Asta este cuvantul vostru dat fata de aliati ? ? Fiti atenti ca nu il prostiti pe TRUMP.Mai lasati dracului populismele, ca ne puneti in pericol real cu magariile voastre.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5