Toţi parlamentarii USL au votat amendamentele deputatului Oltean

 

Cei cinci parlamentari de Bistriţa-Năsăud ai Uniunii Social Liberal au votat amendamentele depuse la Legea bugetului de statpentru anul 2013 depuse de deputatul Ioan Oltean şi senatorul Cristina Florian.

         Deputatul Stelian Dolha susţine că s-a dus chiar la pupitru pentru a-şi arăta susţinerea, dovedind că deputaţii şi senatorii USL nu sunt „yesmeni”. „Am arătat că nu am mers acolo doar să ridicăm nişte mâini şi atât şi că atunci când este vorba de amendamente care au fost depuse de PDL, le susţinem. Sunt proiectele judeţului nostru pe care trebuie să le susţinem, suntem datori, dacă vreţi, cu acest lucru”, a precizat Dolha.

         De cealaltă parte, social-democratul Daniel Suciu a menţionat că, deşi Oltean s-a bucurat de un culoar orar bun, şi-a susţinut doar un sfert dintre amendamente. „A anunţat de la bun început că are 400 de amendamente, în jurul numărului 100 s-a plictisit, nu a mai dorit să şi le susţină. Confirm că arlamentarii de Bistriţa-Năsăud i-au votat amendamentele, din cel puţin două motive. În primul rând, nu erau ale domniei sale, cel puţin 200, ci ale noastre şi susţinem în continuare oportunitatea acelor investiţii. (...) Parlamentarii de la Putere şi de la Opoziţie pot susţine interesul judeţului, sunt convins că multe dintre aceste investiţii se vor realiza în următorul mandat”, a explicat deputatul Suciu. Acesta a adăugat că deputatul Ioan Oltean a început cu amendamente care vizau localităţi pe unde acesta nu ar mai fi trecut de patru ani, pentru că altfel acesta ar fi ştiut că este reţea de apă la Urmeniş şi ar mai fi scris „la plesneală”.

         În loc de concluzie, senatorul Ioan Deneş a întrebat oare care să fi fost atitudinea lui Ioan Oltean când s-a votat bugetul pentru 2012, iar jumătate dintre amendamentele sale de acum erau supuse dezbaterii de Ioan Ţintean sau Radu Moldovan?

 

Comentarii

12/02/13 20:20
vasile

Potrivit edilului din Zagra, pentru 2013, mai există încă un proiect pe Măsura 125 C- "Lucrări de refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi de protecţie împotriva inundaţiilor" - ajuns la stadiul de licitaţie: De asemenea, administraţia Buşcoiu va reablita în 2013 căminul cultural din Poienile Zagrei, proiect în valoare de 600 de mii de lei, banii urmând să fie asiguraţi de la bugetul local: "Vom mări căminul cu 10 metri, vom modifica şarpanta, iar în interior vom reabilita instalaţia de încălzire, vom reconstrui bucătăria şi grupurile sociale. De asemenea, vrem să mai procurăm nişte utilaje şi să punem la punct o cameră pentru frig", susţine Buşcoiu. Intrebare: in cartierul Liviu Rebreanu pe cand? se darama caminul. in campanie...toti ati sarit cu sprijin dar...vorbe. va rugam sa aveti in vedere si aceasta cladire Dlor parlamentari de bn

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5