Senatorul Ovidiu Florean: Ştim să facem diferenţa între politică şi administraţie! Premierul Câţu nu va face diferenţe între primari!

Senatorul liberal Ovidiu Florean consideră că activitatea guvernamentală nu este afectată de campania internă din cadrul Partidului Naţional Liberal.

„Nu, slujba e slujbă, drujba e drujbă, brânza e brânză. E în regulă ce se întâmplă acum. Noi ştim să facem diferenţa între activitatea politică şi activitatea administrativă. Guvernul lucrează la foc continuu, Parlamentul e în vacanţă. Guvernarea merge bine, alegerile se întâmplă la patru ani, aşa e peste tot, şi în Germania, şi în SUA. (…) Banii pe care primarii îi vor primi, îi vor primi într-un registru firesc, şi nu doar primarii de la PNL, ci şi de la USR, UDMR, PSD chiar. Nu poate să facă acum diferenţe (n.n.  – primul-ministru Florin Cîţu, la rectificarea bugetară), dimpotrivă, şi-ar atrage mai mult rău decât bine”, a declarat senatorul Florean, în cadrul unei emisiuni televizate.

Parlamentarul PNL a menţionat că Guvernul şi-a făcut treaba, „a livrat mult, mai ales în contextul pandemic în care ne-am aflat”. „Când se încheie pandemia, vom vedea o creştere economică cu 2%, de peste 10%, dacă nu din trimestrul IV al anului 2021, cel târziu din trimestrul unu al anului viitor. Vor fi bani şi de pensii, şi de salarii, şi de cofinanţări, şi de finanţări, şi de investiţii, şi de toate. În plus, pe lângă banii aceştia, vor veni bani europeni pe cele şapte programe operaţionale şi pe PNRR, care este un Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă. PNRR vine să compenseze pierderile pe care le-am avut din cauza pandemiei. E un program european de 800 miliarde euro, din care revin României 29,9 miliarde – 15 miliarde grant-uri (bani pe care nu-i mai dai înapoi) şi 14,2 miliarde credite cu dobânzi foarte mici. Este un program făcut să acopere pierderile produse de pandemie, pentru că s-au închis câteva zone economice”, a spus Ovidiu Florean.

 

 

Comentarii

25/07/21 11:22
Gica contra

Domnul Florean, sa intelegem c-o sa-i " plesneasca peste ochi " ... fara mila, pe toti ... in egala masura ( maiales daca-s invers decat actuala putere ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5