„Serile de la Casa Poetului” – ziua a 3-a, cu Ioan Pintea, Ioana Bradea, Mircea Măluţ

„Serile de la Casa Poetului”, ziua a 3-a, organizate de Consiliul Judeţean BN, Biblioteca Judeţeană „G. Coşbuc”, s-au desfăşurat în aceeaşi atmosferă de sărbătoare a literaturii din Bistriţa-Năsăud. A fost şi sărbătoarea lui Sf. Ioan Botezătorul şi a Sânzienelor.
Moderatori, ca de obicei, scriitorul David Dorian – de la Biblioteca Judeţeană şi prof. Ionela Silvia Nişfelean – de la Palatul Copiilor.
În cea de-a 3-a zi a „Serilor de la Casa Poetului” au avut lecturi publice scriitorii Ioan Pintea, Mircea Măluţ (membri ai Uniunii Scriitorilor din România), prozatorii Ioana Bradea, prof. Eugenia Zegrean, prof. Laura Gherman, poetul Liviu Ioan Mureşan, precum şi tinerele autoare de la Palatul Copiilor – Ioana Ilinca Moldovan, Oana Vrânceanu şi, bineînţeles, în final, omniprezenţa Ionela Silvia Mureşan Nuşfelean.
S-a comis şi un Poem corectiv de Sărbătoarea Sânzienelor. Au fost trei seri dense de literatură de bună calitate, cu o infuzie de tinere talente care s-au împletit armonios-artistic cu seniorii literelor bistriţene. Urmează încă două zile de poezie, proză şi eseu, iar vineri, 26 iunie, înmânarea premiilor Festivalului de Literatură!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5