FC Bistriţa – Heniul Leşu 7-2

Sighiartău de patru ori!

Fotbal. Liga a IV-a. Etapa a XIII-a

Duminică, 22 noiembrie, de la ora 14, pe Stadionul Jean Pădureanu, echipa locală, FC Bistriţa, ocupanta locului doi în Liga a patra, în spatele liderei ACS Dumitra, la un singur punct, dar cu un joc mai puţin disputat, a primit vizita echipei Heniul Leşu. Băieţii antrenorului Dan Dosan au câştigat în etapa trecută în faţa celor din Năsăud cu 3-2, joc disputat la Feldru, aşa că se anunţa un joc echilibrat între cele două combatante.
Încă din debutul partidei, gazdele asediază poarta lui Raus şi în minutul 3 de joc, combinaţie de pase, Tigorean, Sighiartău şi Sucurdean, cel din urmă deschide scorul: 1-0. Min. 30, Mândrean Sergiu încearcă poarta cu un şut puternic, dar respinge portarul. Şase minute mai târziu, bucurie mare în tabăra oaspeţilor. Boldiş egalând situaţia: 1-1. Din acel moment, gazdele văzând că se îngroaşă gluma au călcat la maxim pedala de acceleraţie, iar jucătorul Sighiartău îşi readuce echipa în avantaj: 2-1. Min. 40, Lup combină cu Sighiartău, acesta şutează puternic pentru 3-1. Min. 53, acelaşi jucător, Sighiartău, marchează pentru 4-1, iar două minute mai târziu, înscrie cu capul: 5-1. Min. 60, Tigorean îşi trece şi el numele pe tabela de marcaj, cu o torpilă în colţul lung: 6-1. Cinci minute mai târziu, Boldiş reduce din handicap cu un şut frumos în colţul lung: 6-2. Tabela de marcaj este închisă, în minutul 72, de Deac, care trimite cu latul în colţul lung: 7-2.
Aşadar, am asistat la un joc la discreţia gazdelor, care au marcat pe bandă rulantă, şi, mai ales, cu cele patru reuşite ale lui Sighiartău Otinel, cel mai bun din teren.
Partida a fost asistată bine la centrul terenului de Radu Caizer jr., ajutat la cele două linii de Mihai Ungur şi Horţi Pavel. Observator din partea AJF B-N, Negrea Grigore. Asistenţa medicală a fost asigurată de Marchiş Gabriela. Preparator fizic al echipei FC Bistriţa, Emil Rus.
La juniori, echipa antrenată de Anghel Lăcătuş, FC Bistriţa, a învins Heniul Leşu cu usturătorul scor de 10-0. Victoria a fost dedicată celui care se ocupă de destinele acestor copii – Anghel Lăcătuş, duminică fiind şi ziua lui de naştere.
FC Bistriţa: Ilieş Doru, Pop C., Filip, Chibulcutean, Sucurdean, Drădici, Mândrean, Bucur, Lup, Sighiartău, Ţigorean. Au mai jucat: Trif, Deac, Jimborean şi Ceuşan. Antrenori Titi Voica şi Dinu Vlad.
Heniul Leşu: Raus, Horga, Sidor, Blaji, Ţilea, Mitrofan, Conon, Rus Alex, Conţofan, Boldiş şi Morar. Au mai intrat Todică şi Leonte. Antrenor Dan Dosan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5