Silvia Galben (PMP B-N): Organizaţia municipală, prioritatea numărul unu

Secretarul general al Partidului Mişcarea Populară Bistriţa-Năsăud, Silvia Galben, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul a reuşit să structureze organizaţii statutare în 41 comune din cele 58 ale judeţului. În ceea ce priveşte organizaţiile orăşeneşti, la Năsăud şi Sângeorz Băi sunt desemnaţi preşedinţi interimari, la Beclean, lider este Caius Cârcu, în timp ce organizaţia municipală este într-un amplu proces de reorganizare.

         „Organizaţia Bistriţa constituie în momentul de faţă prioritatea numărul unu a noastră şi ne propunem ca până în vară să avem un preşedinte şi o echipă de conducere pentru a ne putea concentra pe alegerile din 2019. Obiectivele echipei de conducere sunt acelea de a atrage persoane active din comunitatea noastră pentru că am ajuns la concluzia, împreună cu colegii mei, că ne dorim persoane care doresc să se implice activ. Şi dacă suntem în opoziţie ştim că putem să facem lucruri care să însemne ceva pentru comunitatea noastră”, a declarat Silvia Galben.

Ionuţ Simionca a spus că în echipa care se coagulează la Bistriţa sunt 30 de oameni de calitate, „care vin să facă politică pentru cetăţeni”, nu pentru interese proprii. Liderul judeţean al PMP a menţionat că organizaţia municipală are cel mai mare potenţial de creştere, dovadă fiind şi rezultatele de la parlamentare/locale, cu un plus de 40%. „Trebuie să ne concentrăm munca într-o zonă în care vedem că avem succes, deschisă politicilor PMP, oamenilor din PMP. La oraş lumea e mai deschisă, e mai atentă la detalii. În ceea ce priveşte comunităţile rurale, oamenii ascultă ce zice primarul. Şi dacă nu ascultă, primarul influenţează foarte mult  ce se întâmplă în acea comunitate. În schimb, la noi (n.n. -Bistriţa), pe primar nu-l mai ascultă nimeni”, a concluzionat Simionca, menţionând că e prea devreme pentru a vorbi despre o candidatură la Primăria Bistriţa. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5