Simona German, directorul Şcolii Gimnaziale Şieu, finalistă în Gala Directorii Anului 2022!

Asociaţia pentru Valori în Educaţie a anunţat cei 19 finalişti ai Premiilor pentru directorii anului 2022.  Cap de listă este prof. Simona Monica German, director la Şcoala Gimnazială Şieu. „Cred în capacitatea directorului de a schimba o şcoală şi de a fi liderul unei comunităţi educaţionale”, a transmis prof. Simona German.

          Finaliştii au fost selectaţi din cei peste 210 directori înscrişi, Gala urmând să aibă loc în 23 noiembrie la Ateneul Român. În cadrul galei vor fi acordate premii pentru patru categorii, şi anume Inovare, Antreprenoriat, Egalitate de Şanse şi Marele Premiu – Directorul anului 2022. Fiecare din cei patru directori câştigători ai Galei Premiilor pentru Directorii Anului va primi un premiu în valoare de 3500 euro.

Şcoala Gimnazială Şieu este implicată în proiecte Erasmus+, în proiectul „Digitaliada”, în proiectul „Vacanţa la şcoală” lansat de Kaufland România şi implementat de Act for Tomorrow. De asemenea, Şcoala Gimnazială Şieu este beneficiar  de granturi şi alocări aferente în cadrul Programului Naţional pentru Reducerea Abandonului Şcolar.

Simona German este unul dintre cei mai activi directori, proiectele sale educaţionale fiind model de bună practică atât pentru colegii din judeţ, cât şi la nivel de Ministerul Educaţiei.

O felicităm şi-i dorim mult succes în Gală.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5