Social-democraţii bistriţeni se reunesc în Conferinţă de alegeri

Peste 400 de membri ai Partidului Social Democrat din Bistriţa sunt aşteptaţi, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc”, pentru a-şi alege noua formulă de conducere. La Conferinţa municipală va participa şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, c[tuia i se alătură, cu statut de invitat, şi alţi lideri ai social-democraţilor sau ai altor formaţiuni politice.
Pentru funcţia de preşedinte, favorit este consilierul local Alexandru Bria. Până la ora închiderii redacţiei, acesta era şi singurul înscris în cursă pentru acest statut. Alexandru Bria (37 ani), notar de profesie, este la al doilea mandat în Consiliul Local Bistriţa, iar în PSD s-a înscris acum cinci ani.
În Biroul Executiv Municipal al PSD vor fi cooptaţi 25 de social-democraţi, şi anume un prim-vicepreşedinte, (foarte probabil viceprimarul George Avram), un secretar, şapte vicepreşedinţi, un trezorier şi membri. Joi, la orele amiezii, un număr de 25 bistriţeni aveau depuse candidaturile pentru o funcţie în acest organism de conducere al PSD Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5